Party v Roxy a Mecce se spojí

Praha - Do Roxy a do Meccy bude dnes možné jít na jednu společnou vstupenku. Právě dnes večer totiž spojí kluby Roxy a Meccu akce nazvaná Club Teleport Party 5.5. V Mecce se koná již podruhé nová rezidentní noc DJ Chrise Sadlera pod názvem Camouflage. Klubovou noc, která hodlá zachovat Chrisovu přirozenou dynamiku, okořeněnou klubovými rytmy ve spojení s melodickým deep housem, poctí svou návštěvou nejžhavější djská dvojice z amerického San Diega Hipp-e and Halo (Champion Sound Music/San Diego/US) a na stagi se objeví take DJ Formi.
Protože 5. května slaví legenda české taneční scény DJ Loutka narozeniny na Shaku v klubu Roxy, rozhodli se Beeswax Recordings a Zep Tepi společně s agenturou Roxydust uspořádat koprodukci. Vstupenka na Camouflage v Mecce bude tedy platit i na Shake v Roxy. Navíc zahrají Hipp-E and Halo také v Roxy. Pohodlný přesun mezi oběma kluby zajistí každých 15 minut kyvadlová doprava.

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Témata: klub, Metropole, Praha

Video