Paní Bobošíková, zákon a já

  • 1
Nechci se chlubit, ale to, co paní Bobošíková, jsem prožil několikrát. Za mé články mě nějaký dobrák obžaloval (jako že hanobím rasu nebo národ, nebo že šířím poplašnou zprávu). Policisté si mě předvolali a vyslýchali, zda jsem toto nespáchal.

Seděl jsem v umakartové místnosti.

Policista ťukal jedním prstem do zastaralého stroje a říkal: My se každým takovým udáním musíme zabývat ze zákona. My víme, že vy si děláte legraci, ale oni to nevědí. Tak mi prosím řekněte, že jste si dělal legraci a my to odložíme. Vždy to trvalo asi hodinu.

V tom ovšem podobnost s paní Bobošíkovou končí. Narozdíl od těch mých, byli její policisté buď opravdu přihloupí, nebo se při šestihodinovém výslechu popásali nad tím, se mohou bavit se slavnou Bobo.

V tom by jim jednou provždy mělo být zamezeno, i když se nakonec vlastně, krom ztraceného času, zdánlivě tolik neděje. Přiblblé zákony o různých hanobeních nechť jsou zrušeny!


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video