Diskuze

My ten zápas o naši republiku vyhrajeme, slíbil Fiala. Znovu vede ODS

Příští rok po volbách chce Petr Fiala přivést ODS do vlády z pozice nejsilnější strany. Několikrát před volbou předsedy, v níž neměl soupeře a ve které dostal 470 z 505 platných hlasů, mluvil o vítězné DNA. „My ten zápas, zápas o naši republiku, vyhrajeme,“ řekl Fiala. ODS má už kompletní vedení. Prvním místopředsedou je Zbyněk Stanjura, místopředsedou je i Alexandr Vondra.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A66l84e19š 17N12o51v13á43k

21. 1. 2020 8:25

stojí za povšimnutí, že Fiala dostal méně hlasů než Vondra...

0 0
možnosti
Foto

Blíží se doba kdy náma bude vládnout ODS a ANO.Ne to byl hrozný sen.Naštěstí jsem se včas probudil.

:-)

0 0
možnosti
Foto

Strašně rád bych byl u toho až Burešovu vládu někdo nahradí.... ODS to ovšem nebude... Bezzubí.... co projev to fráze... A Dinosaury ve členské základně....

3 0
možnosti

Fiala se na sjezdu nechal slyšet,že tato vláda zpronevěřila ekonomický růst "vážený pane" zpronevěru si představuji ale úplně jinak,např banka mi zpronevěří mé peníz atd.Tato vláda razantně zvýšila důchody,platy učitelům,rodinné přídavky atd.tak že. se rozhodně nejedná o zpronevěru. ODS pod nynějším vedením se stává čím dál tím víc nevolitelnou a to říkám já ,který jsem volil ODS od jejího vzniku a uvažoval jsem i o event.vstupu do jejích řad Mělo by vám být hanba co jste s touto stranou udělali.

3 0
možnosti
Foto

Pane Fialo, tohle rozhodně není "vaše republika", jak píšete. Snažíte si jakoby přivlastňovat něco, co vám rozhodně nijak nepatří. Možná pár miliontin republiky. Možná. Co znamená naše republika, to už nám ODS jasně ukázala dříve. A stačilo.

6 1
možnosti

P92a47v80e88l 67N31o69v89á81k

19. 1. 2020 10:05

Chachchaááá! Zrovna ÓDě"SS" zachrání to co rozkradla! Chachachaááá, jak? Začnou vracet nakradené? Chachachachaááá! ;-D ;-D ;-D

4 2
možnosti

Opravdu chce zrušit daň z nemovitosti, nebo daň z převodu (nabytí) nemovitosti? Ta první mi přijde celkem OK, ale ta druhá je opravdu zbytečná a nemravná.

0 0
možnosti

V programu ODS je řeč o dani z nabytí nemovitosti.

(Proslov jsem neposlouchala, tak nevím, jestli to fakt řekl nebo jestli to jen novinář takto převyprávěl.)

0 0
možnosti

Zápas o republiku bude bude tak tvrdý,že nezůstane ani kámen na kameni,jak to už hlásalo o boji za mír rádio Jerevan.Jinak to jeho sebevědomí bych chtěl mít bude to mít hodně těžké i když povolá do zbraně chvilkaře a jiné"aktivisty"

0 0
možnosti

L59e21o 21V70á25l64e49k

19. 1. 2020 8:53

Fiala, který si staví Potěmkinovy vesnice by mohl směle vystupovat v manéži Bolka Polívky. A sobou by si mohl vzít Pavla Novotného, aby byla prezentace ODS dokonalá.

7 1
možnosti