Diskuze

Očkování bez registrace spustily Ústí nad Labem a Olomouc. Zájem je velký

V Olomouci a Ústí nad Labem se v úterý otevřela další očkovací centra, která nevyžadují registraci. V obou městech jsou umístěna v nákupních centrech a už od rána se tam tvoří fronty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Po padesáté marně: jestli je zájem veliký se uvidí po čtrnácti dnech. Prvotní nával nevypovídá vůbec o ničem a má zanedbatelný efekt.

4 0
možnosti
OK

Už jen to,že se očkuje na nádražích,obchoďákách mne utvrzuje v tom, že obchodnici s vakcínami jsou zoufali z nezájmu..už jen čeká,kdy to daji přepadávacim zlodějům,aby to lidem pichali při přeoadenich :-D tahle centra to je vrchol trapnosti českého zdravotnictvi vedeného superstsrar Vojtěchem

3 2
možnosti
MK

To není podle mě věc obchodníků ale vlády, té vadí nezájem, pokud tedy je zájmem vlády, co největší proočkovanost

0 0
možnosti
MH

Francie je už jasná. Do vlaku a nebo nákupních center jen s covid pasem.

2 1
možnosti
MK

Restaurace, kavárny, kina, muzea, velké nákupní centra plus dálkové vlaky a autobusy, pokud to schválí nejvyšší soud (do 8 srpna), budou jen s ockovanim, testem nebo prodělané nemoci covid. Zatím nejhorší podmínky v Evropě. S kýmkoliv jsem tady v práci mluvil je ockovany......

0 0
možnosti
JS

Odmítači ve frontě na mobil. Najednou jim čip nevadí na druhou stranu lidi s nízkým IQ asi jinak nepřesvědčíte než takhle.

0 9
možnosti
AN

A58l83e40š 79N25o50v71á50k

27. 7. 2021 13:19

odmítači nechodí do fronty na očkování...

11 0
možnosti
RM

U těchto článků se mi vždy líbí zmínka o velkém zájmu. Už se z nich ale nedovíme, že je ve frontě sice i 20 lidí, ale jen první den dopoledne. ;-DPropaganda prostě musí být a musí jet na plné obrátky. R^

10 1
možnosti
MH

Propagace očkování je zcela v pořádku.

3 3
možnosti
MZ

Až tu dávku obohatí kokainem, bude zájem k neuhašení.

0 0
možnosti
RG

R19e64n98é 47G98u91r46a62l

27. 7. 2021 13:03

Zájem není veliký, zájem je přímo famózní! Novými centry se rozléhá potlesk, tečou slzy a semknuté davy nadšeně děkují vládě, která se o ně tak hezky stará. Vzpomínat na tyto překrásné dny budou jistě i naši potomci. Milá vládo, nezapomeneme!

6 0
možnosti
MK

Muze mi nekdo vysvetlit proc nekomu stoji za to cekat treba 2 hodiny ve fronte, kdyz se objedna a dostane termin s casem jde hned na radu a ma to za 15 minut za sebou? Celkem by me zajimalo proc treba ta pani v cele nema jeste ockovani a cekala az se otevre misto bez registrace. Mohlo by to napoved neco o tom v cem je s registraci problem. Treba je zaregistrovana nedostala termin, treba si tady muze bouchnout jednodavkovou nevim, ale proste nechapu lidi co si vystoji i nekolika hodinovou frontu na neco co dostanou jinde bez cekani.

2 0
možnosti
MZ

Problémem může být přihlašovací proces.

1 0
možnosti
Foto

Holt diskuze na sociálních sítích jsou stejné jako celé sociální sítě: přetvářka.

Reálně se nenechá naočkovat tak 15% populace, ten na podzim bude sedět na prdeli, promoří se nebo umře a my ostatní budeme normálně žít... Teda pokud v některém z neočkovaných covid nezmutuje, pak si uděláme nové kolečko vakcinace a lockdownů :)

4 11
možnosti
LD

a v očkovaných zmutovat nemůže? a nerizikoví nenaočkovaní umřou? a vy teď po očkování žijete normální život? a Jan Tleskač?

6 0
možnosti
MM

M66i79l96o59š 18M55a96l97ý

27. 7. 2021 12:50

A zítra to pro nezájem zavřou 藍

3 0
možnosti
MH

..a to víte jak? Z křišťálové koule?

1 0
možnosti