Diskuze

Státu navzdory. Kraje a města tvoří vlastní systémy očkování a rezervací

Městům a krajům dochází trpělivost s celoplošným registračním systémem na očkování proti nemoci covid-19. Již několik z nich se po páteční zkušenosti rozhodlo jít vlastní cestu. Například Praha 3, která se domluvila s vinohradskou nemocnicí. Jiná města i kraje prozatím seniorům pouze s registrací pomáhají.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Celá tato vakcinační fraška, mi přijde jako neplánovaně plánovaný záměr,zvýšení zájmu o vakcinaci. Neboť díky odmítání očkování čtyřiceti až šedesáti procent zdravotnického personálu v některých státech, začalo mnoho lidí shánět informace o vakcíně. A na základě těchto informací se rozhodují.Jelikož sem dostal informaci o následném,skvělém, s stavu po vakcinaci cca. sta očkovavaných, jsem i já pevně rozhodnutý toto očkovací dobrodiní vynechat....Pevně věřím ,že situace nedojde až do té fáze,že budu přinucen násilím.A na závěr,lidé se dělí na ty , kteří covid měli, ty co covid mají a ty co covid budou mít. Zlu se neubráníme tím, že se před ním zavřeme doma.Strach z Covidu nezaženeme osočováním těch, co na něj mají jiný názor.

0 0
možnosti

A kde že se berou ty vakcíny mimo systém? Zatím se bohulibě říká,že se jimi očkují jen lidé nad 80 let.Jenže: jak se něco dostane mimo dohled tak jsou zde "osmdesátiletí" borci z řad vlivných podnikatelů,známých herců ap.kteří jsou zpřízněni s místními veličinami.Tuším podvod zahalený v hávu ušlechtilosti. No,můj názor.

0 0
možnosti

Nejsou mimo system, vykaze je Fakultni nemocnice odkud jim ty vakciny dali. Takze pouze PR pro starosty.....:-)

0 0
možnosti

Ale jo, moje 82 letá tchyně potkala své známé v podobném věku, nebyli srabi a při hodnocení současné situace řekli, že se hrozně stydí za své hlasy ve volbách. Pokud to bude mít takovýto efekt, tak jsem našla alespoň jedno zásadní pozitivum.

2 0
možnosti

Co si neuděláš, to nemáš. Od roušek až po očkování. Roušky jsem si ušila, tak tu vakcínu snad taky vyrobím. ;-D

1 0
možnosti

I67v77a33n 29P90o22u32l

18. 1. 2021 23:31

Krome cerpani dotaci a ohybani zakonu, je ANO sebranka jen na ostudu.

1 0
možnosti

Tak popravdě cokoli v tomto státě funguje, funguje jaksi Babišově vládě navzdory. Tato země je extrémně odolná a blbuvzdorná ;-D

0 0
možnosti

Vždy, když se něco dělá odspodu, tak to funguje. Takže milá vládo: nechte obce a kraje jednat.

0 0
možnosti

Nesmysl. Vakciny maji s Fakultnich nemocnic, takze od statu a stat je ma od EU. Jestli to nekde skripe, tak predevsim v EU.

0 0
možnosti
Foto

Konečně někdo došel na to,že národní systémy jsou k h...Možná se dostaneme do okamžiku že si očkování pohlídá praktický lékař který má přehled kolik senior. má a jaké medikace aby nedošlo ke kontraindikaci a případnému úmrtí.Nemuselo se sponzorovat nějakého ajťáka na celorepublikový systém jen jedna kancelář s PC a excelem kde se budou evidovat objednávky jednotlivých praktiků na vakcínu.Vybrat vojenské spojky které rozvezou praktikům požadované objednané množství vakcíny a vyřešeno.:-/

1 0
možnosti

Sice pěkný jak to bude JM kraj dělat sám, ale prosím už udělejte něco v okrese Blansko. Mamka nechce jezdit do Brna.

0 0
možnosti

Je mi záhadou že když už vymysleli tu geniální strategii proč to drhne.

Vždyť obvodní lékaři v říjnu naočkovali chřipkovou vakcínou na milion lidí bez jakékoli pomoci státu, možná právě proto že do toho stát nevstoupil.:-/

10 0
možnosti
Foto

a bez mediální masáže.;-)

2 0
možnosti