Diskuze

Zneužil jedenáct holčiček, stojí v obžalobě vedoucího tanečních kroužků

Čtyřicetiletý Petr Dostál z Prahy čelí obžalobě z toho, že pohlavně zneužíval i znásilňoval holčičky z mateřských škol, v nichž vedl taneční kroužky. Podle státní zástupkyně si své počínání nahrával a pornografické záznamy si ponechával. Muži hrozí až dvanáctileté vězení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J62a23n 91N58ě91m54e98c

26. 9. 2018 14:17

Na videích skáče s dětmi v nějaé MŠ na trávníku v černých botách a kalhotách a bílé košili. už to je známka toho, že to v hlavě nemá zcela v pořádku.

0 0
možnosti
KD

K65a65r54e58l 81D36r59d11a

26. 9. 2018 11:13

Nemoc? Homosexualita byla na nátlak LGBT lobby vyřazena ze seznamu nemocí. Je to jen kus papíru, nějaký seznam.

Jednou jsem zahlédl sledovanost péčka. Už se to raději neuvádí z výchovných důvodů. A také jde o to nekazit si byznys. Podle toho 70% internetových uživatelů kroužilo kolem 15-letých a mladších holek. Ostatní kategorie živořily. Možná ti "uživatelé" mají 13-15 a pak je to vcelku přirozené. Ale dle mých odhadů, péčko slouží spíš tatíkům než klukům.

Měli by se pánové léčit, tak jako 50-90% populace, pokud je vzrušují dospívající holky? Je to snad nemoc, pokud 40-cátník šmíruje patnáctky? ;-)

Jak jsem procházel ČEPEK, lze to skutečně brát jako sexuální orientaci a plně ji akceptovat. To jsou lidé, co se pro malé děti rozkrájí. Ideální učitelé a trenéři. Pracující s ohromnou motivací a zájmem. Jen by nemělo docházet k zamilovanosti a erotice. Což se dá ze strany rodičů vcelku dobře ohlídat.

Mírnil bych předsudky. ČEPEK se snaží zapojit mezi LGBT a popisuje, jak je sluníčkoví tolerantní organizátoři Pragu Pride napadají a z akce vyhání. Pro mě to znamená jediné. Pokud mám akceptovat homosexualitu jako něco přirozeného, je hloupost posunout jen laťku někam na stranu a tvrdit, že kdo je na děti je nemocný. Ono to totiž bude člověku také přirozené.

Napadá mě stará řecká civilizace, kdy se mladí chlapci dávali na výchovu dobře situovaným měšťanům. Byla to pro ně čest a dobrý start do života. Ti měšťané byli normální, měli ženu, děti a k tomu zvládli sex se svěřeným chlapcem. Rodiče byli štěstím bez sebe. Bylo to běžné a normální. Teprve pak se začaly budovat meze současné morálky. Uměle, proti lidské přirozenosti. ;-)

1 1
možnosti
MK

To není na dvanáct nebo patnáct let, ale na trest smrti.

1 1
možnosti
JD

Nechápu jak to mohlo trvat tak dlouho??? Ti rodiče by zasluhovali taky trest.Je vidět že se svým dětem nevěnují jak mají,nemluví s nimi a jako bych to viděl ...sedni si a koukej na pohádky nemám čas!!

2 0
možnosti
JG

Podezírám, že pan bude katolík, možná i nedostudovaný kněz. Na holčičky, ze školky, no jo, no, faráři jsou převážně na chlapečky.

0 4
možnosti
JG

Tak schválně, milá redakce!

Cituji:

"V případě prokázání viny může matka skončit za mřížemi až na 15 let za obchodování s lidmi.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/obzaloba-petr-dostal-pohlavni-zneuzivani-materske-skoly-tanecni-krouzky-1rx-/domaci.aspx?c=A180925_143905_domaci_mpl";

Budeme se těšit, až zde bude článek o tom, že dotyčná dostala patnáctku natvrdo.

2 2
možnosti
Foto

ta holka je taky nějaká posunutá. nětkerý sociální bubliny jsou dost neuvěřitelnýho obsahu

1 0
možnosti
OP

Jak to, že je nějakému peďákovi nechána na pospas skupinka dívek bez dozoru? Co to je za školky - také učitelkám platil? RvRvRv

4 2
možnosti
BH

Když chlap věnuje veškerý čas holčičkám, tak za tím něco bude. Je to pak na něm a rodičích kam až to nechají dojít.

3 1
možnosti
KD

K28a66r59e84l 72D19r27d79a

26. 9. 2018 10:45

Jako heterosexuál věnuji celý život těm potvorám. Asi dělám něco špatně. Mnohé si to zcela jasně ani nezaslouží. ;-)))

0 0
možnosti
RP

Tohle není postižení, ale svázanost, do které se tento muž dostal vědomě a dobrovolně svými předešlými činy v jeho životě...

Taky byste někomu dali 11 let vězení za to, že bral drogy a tím se z něho stávala zrůda, která znásilňovala a dělala takové věci dětem či lidem okolo sebe?

Takže nakonec je to jen postižený pedofil???

Dobře Vám tak...až se to stane příště někomu z Vaší rodiny, tak si můžete klidně říct, že je jen postižený....

0 7
možnosti