- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jídlo je buď dobrý a nebo zdravý. Je vidět že tam nejsou tak bláznivý kuchaři a dietáři kteří se snaží vnucovat jídla které nemůže chutnat ani jim.
Můj táta v tomto ústavu pobýval cca 8 let...prošel si spoustou zařízení a vždy se těšil na jídlo zde. Takže já jsem upřímně rád, za to co tomu místní dávají a že lidem, kteří na tom jsou zdravotně hodně špatně, takle aspoň zlepší zbytek života...a je pro mě potěšující, že můj táta měl poslední jídlo zde...
Omáčky s knedlíky, sladká jídla, smažený řízek - vskutku racionální strava.
nikdo neříkal, že je to vskutku racionální strava.. Jde o to, aby pacientům chutnalo. Diety a hladovky alá koukalová si můžou nechat nadoma...
Spolkni to, nebo dostaneš injekci .
Britska spolecnost Loco2, ktera se zabyva rezervaci jizdenek pro cestujici vlakem v cele Evrope, vyhlasila anketu, v ktere se cestujicich ptali na kvalitu cestovani, mimo jine take na uroven stravovani ve vlaku.
To vyhraly Ceske drahy. Dle cestujicich nejlepsi kuchyn.
.
https://drive.google.com/file/d/0BwXW4MHpJEZrSWRiVndSSzMyMEY1dVFfdWN5M19GQ3ZDcEhR/view
nevidím nic špatného na instantním těstu na bramborové knedle, vždy\ˇtjsou to jen vařené a sušené brambory s moukou, solí a něčím proti vlhnutí...navíc,dobře udělané bramborové knedle z prášku, jsou dobré, pokud je kvalitní těsto .
Z prasku neni dobreho nic, i kdyz chapu ze loupat varene brambory na knedliky je narocne. Navic varit ze zakladnich potravin je daleko levnejsi nez z polotovaru a prasku. Takze se do rozpoctu vejdou daleko lepe
Nemocnice, nemocnice, zdravotnictví. Copak to vedení svěřeneckého fondu vrtá hlavou? Již brzo ve vašich peněženkâch.
Sakra, netryznite ma. Som v nemocnici a zožrala by som aj klince (hrebiky).
tak však, vařit dobře se dá i za málo. Chce to jen používat hlavu a trochu se tomu věnovat.
Spíš nejde to jestli za malo, ale pokud máte "nakrmit" 800 lidí najednou a 100 lidí, tak je to rozdíl...
Já bych spíš dohlížel na to, aby se nedělalo moc smaženého, z polotovarů a glutamátových dochucovadel. Není hlavní si pochutnat, ale překonat pro každého nepříjemné období v nemocnici bez dalších následků z jídla, tj. třeba si ke otevřené zlomenině nepřidat žlučníkový záchvat .) Dle chuti si pak navařím v klidu doma....
Ono ale to, že jíte s chutí a jste spokojený má dopad na zdraví a rekonvalescenci, který není vůbec malý a neradno ho podce%novat.