Diskuze

Nemocnice po ostravském masakru ozbrojují zaměstnance. Bojí se napadení

Zdravotníky stále častěji ohrožují agresivní pacienti. Napaden byl skoro každý čtvrtý. Zaměstnanci ochranky však dosud byli téměř bezmocní. Vedení některých nemocnic jim zakazuje dokonce i pepřové spreje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem myslel, že špitál třeba ještě více zlepší péči o pacienty.

A ty, kteří se opakovaně péče dožadují ačkoliv jsou zdraví, pošle na psychiatrii ...

1 0
možnosti
Foto

Hm.. A co vlakova nadrazi, obchodni centra, urady,......?

0 0
možnosti

Vtip roku.Ochranka v nemocnici má obavy aby nepřišla o zaměstnání za 80 Kč na hodinu.Povolil bych jim třeba i kulomet jen aby zůstali.:)

4 0
možnosti

proti pistoli nezmůže obušek nic

0 1
možnosti

Pokud je pacient agresivní díky alkoholu a drogám...neošetřovat ho, má sílu být agresivní, tak má určitě také sílu ošetřit se sám.

1 0
možnosti
Foto

Prevence je jen k dobru, ale toto nic neřeší. Je pravda, že davu se bude klidněji spát, ale než by někdo z ochranky odhodlaně přiběhl nasadit svůj život do střílející čekárny, tak si útočník vybere jiné místo - zastávku, shopping centrum, frontu na maso.. Ani omezení zbraní a jiná kritéria nezabrání tomu, aby někomu necvaklo v hlavě.

0 0
možnosti

O šílené střelce ani tak nejde, těch je minimum. Ale je třeba nějak reagovat na zvyšující se agresivitu proti lékařům. Magorů s nožem a podobných jedinců je stále více a ochranka by si s nimi měla poradit.

0 0
možnosti