Diskuze

V Praze vybuchla elektrická rozvodna, polovina města byla bez proudu

Mezi Kunraticemi a Šeberovem v Praze vybuchla v úterý kolem 22:30 rozvodna elektřiny a vypukl v ní požár. Téměř polovina Prahy byla bez proudu. Z rozvodny vycházel hustý dým a plameny dosahovaly až dvacetimetrové výšky. Energetikům se podařilo obnovit dodávky proudu krátce po půlnoci, nikdo nebyl zraněn.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chapu, ze redakce/autor chce dat co nejvic fotek do galerie, ale nektere barevne tecky, tam fakt neni potreba mit. Co takova fotka ze dne?

1 0
možnosti

I92g21o63r 46F14o54s

19. 6. 2013 11:01

Včera měla být demonstrace pod patronátem ProAlt za předčasné volby, tuším někdy tak kolem 17 té hodiny ...

Zahlídl tu někde o tom někdo nějaký článek v nějaké podrubrice ?

0 0
možnosti

L84a65d68a 92N88o48v49a94k

19. 6. 2013 13:23

asi to nikoho nezajímá...R^

4 0
možnosti

Prazaci chteji byt za kazdou cenu svetovi a tudiz se vyzivaji v jejich malych katastrofach typu propad vozovek o minimalne 5 metru, vybuchy plynu, ruzne tragedie v metru, vybuchy trafostanic, vyplaveni pulky Prahy, vrazdy co treti den......porad neco, hlavne kdyz se o nich pise. U nas ve meste  je klid a pohoda.R^

0 6
možnosti

Píše se o Prarze, protože se to tam fakt děje!

1 2
možnosti

No byl jsem přímo u toho, na rozdíl od Kropáčové a všech chytrejch novinářů, cca 300 m.  Ozvala se rána asi jako když vylítnou pojistky (tedy žádný atomový výbuch) a po chvíli začal stoupat hustý černý kouř, který by unášen velmi slabým větrem severovýchodní větrem nad Kunratice. Plameny byly asi tak 10 m vysoké, zřejmě hořel chladící olej, pozorováno ze vzdálenosti 200 m. Jinak rozvodna PRE se nachází cca 100 od Šeberova a místo požáru bylo asi 200 m od Šeberova. Přibližně stejná vzdálenost je ke Kunratické spojce a k Silnici "Na Jelenách" . Toto jsou silnice bez zástavby.  První obytné budovy (paneláky nebo koleje) se nacházejí asi 600 m od místa požáru (v Šeberově, je to asi 200 m). Dále soudružka mluvčí řekla, že hořelo u Kunratického lesa, což je hodně zavádějící, protože Kunratický les jde od místa požáru vzdálen skoro 2 km. Rozvodna je ohraničena Kunratickou spojkou a ulicí "Na Jelenách, resp. pleli (jih a východ- kde začíná Šeberov). Tedy lokalizace MP Praha byla katastrofální a soudružka mluvčí by měla přestat dělat mluvčí, když nezná Prahu, což je u tzv. Městské policie věc dosti závažná. Rovněž mohu asi vyloučit zásah 3.osoby(ale never say never), protože rozvodna je celkem obstojně chráněná, plot s ostnatým drátem, kamerový systém a leží pro ruční manipulace v nevhodném prostředí - v polích). V okolí se žádní sociálně vyloučení nenalézají, což bude mož

2 0
možnosti

J69i98r37i 43H12r25z96i85n60a

19. 6. 2013 12:52

Ohledně toho zvuku, ten výbuch (několik ran podobných výbuchům dělobuchu, nebo ohňostroji v dáli) jsme slyšeli až mezi Opatovem a Hájema. Vypadlo to a hned potom do toho ticha těch několik ran.

0 0
možnosti

Sakra. Zase brífink na ČT24. Jsem rád, že se bude stavět nový transformátor. Jinak pěkná prezentace průběhu havárie.:)  Celá prezentace prý bude přístupná novinářům na CD a také na příslušném WEBu. A nedošlo k žádnému zranění. Uf.

0 0
možnosti

J42i27ř85í 58S57m77r31ž

19. 6. 2013 10:35

No a když na horách nejde elektřína několik dní, tak se tomu takový mediální prostor nedává.No tak byla Praha nebo její části chvíli bez proudu a stalo se něco ? :-)

1 6
možnosti

stalo, je to velkoměsto, to chlapec z vesnice s petrolejkou na stole nepochopí

6 2
možnosti

Homer Simpson měl dnes noční ve velíně??;-D

6 1
možnosti

No tak vstavat redakce, chtelo by to fotku za dne.

2 0
možnosti

Teď jsem viděl záběry v televizi. Polovina Prahy a středočeského kraje je zdevastovaná, zprávy o této události se začínají objevovat i ve světovém tisku. ;-)

1 0
možnosti

Nám elektrika naběhla až ve 12.30

0 0
možnosti

;-D  Musím se smát, kvůli čemu všemu je možné se taky pohádat. Jsme prostě nejdůležitější banánová republika na světě. A tomu odpovídá i tato diskuze a komentování lokálního výpadku proudu, který přeneseně zasáhl nejmenší čtvrť New Yorku, Staten Island.

1 9
možnosti

Kdyby vypadl proud na Staten Islandu, tak by tu bylo on-line zpravodajství obnovované každých 30 vteřin. Asi tak, jako když superbouře století bičovala New York větrem o rychlosti 70 km/h.

6 0
možnosti