Diskuze

Stát se omluvil exšéfovi Národní galerie Jiřímu Fajtovi za jeho odvolání

Stát se prostřednictvím ministerstva kultury omluvil historikovi umění Jiřímu Fajtovi za jeho odvolání z funkce ředitele Národní galerie Praha. Text omluvy, který v úterý ministerstvo zveřejnilo na svém webu, uznává, že byla exšéfovi galerie způsobena újma na profesní a osobní pověsti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Soudruha Staňka čeká co, medaile? Přidal bych nějakou tu výsluhu.

1 0
možnosti
JK

A Zeman... ale to bychom chteli moc, aby se omluvil, ze? Ten spis nazve policisty cuckari, protoze to odlozili.

5 1
možnosti
JD

Proč se omlouvá stát za nás všechny občany? Fajta odvolal neoprávněně ministr kultůry na požadavek mstivého prezidenta Zemana. V prvé řadě by se měli omluvit tito dva pánové.

9 3
možnosti
JN

Bezvadné !! Už jen čekám kdy se "stát" omluví pozůstalým po Reynhardu Heydrichovi 8-o ?

2 11
možnosti
ZM

Nicotný člověče, ještě máte nějakou hloupost na rtech?

7 1
možnosti
MV

Je zvláštní, že když firmy Andreje Babiše dostanou dotace tak jako jiné firmy v daném oboru podle dříve nastavených pravidel, tak se někteří mohou zbláznit. Tady si pan Fajt rovnou připsal státní peníze sám sobě a je to v pohodě.

3 11
možnosti
VR

Vítej, holubičko! Článek jste asi nečetl, že?

3 0
možnosti
AN

Takže místo flastru dostane tučné odškodné...

2 5
možnosti
MV

Hnus. Nechat si platit dvakrát za jednu práci je povoleno, pokud stojíte na druhé straně barikády, než pánové Babiš a Zeman. Tak to má pražská kavárna nastaveno.

3 7
možnosti
MB

Je to pořád dokola, vstupy pana Zemana. UK navrhuje Ošťádala a Fajta na profesory. Miloš odmítá. U jednoho poukazuje na mladickou nerozvážnost s Stb, u druhého zástupné důvody. Fait se chce soudit z důvodů pošlapávání Akademických svobod. Hrad úkoluje svůj nástroj, Staňka - Muž s koženou brašnou nesmí projet ! Prakticky i vyvolá vládní krizi s ohýbáním Ústavy ...

Vše je trpce úsměvné, zejména, kdy prezident ČR sám porušuje Zákon ! Prvním jmenováním ministra - agenta Stb Bureše. Bezprověrkový prověrky nepotřebuje a úředník mluvčí Hradu se stává politikem. Dojem z výkonu Pontifikátu jako vždy, pachuť, zloba a zlost. O tom , co se správné a krásné - Rozhoduje Hrad ! ... :-)

9 2
možnosti
DM

Když jsi ve správné partě a máš vlivný známý tak můžeš krást a nic se ti nestane.Navíc pokud jsi z těch zlodějen někomu hodně odkláněl.Krást v ČR se může.Soudy a k ničemu,politicI zloději.Tenhle stát je k ničemu.Jen obyčejní lidé jsou fajn,Moribundus to dokázal že dokážou držet při sobě.Chci DEFENESTRACI

3 0
možnosti

Třeba takový Mynář, že? Exemplární případ.

4 1
možnosti