Diskuze

Projednáme testy dvakrát týdně, řekl Havlíček. Zvažuje zapojení menších firem

Vicepremiér Karel Havlíček v neděli dopoledne v pořadu Partie Terezie Tománkové na CNN Prima News varoval, že počet nakažených bude ještě přibývat kvůli testování ve firmách. Zároveň uvedl, že opatření začínají pomalu zabírat. Předseda ODS Petr Fiala mu oponoval, že čísla jsou stále katastrofální. Vláda chce podle Havlíčka rozšířit testování i do menších firem, zvažuje jej i dvakrát týdně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Tyhlety antigenní testy jsou úplně k ničemu. Je to jen vyhazování peněz z kapes soukromých firem a státu, aby se napakovalo pár distributorů těchto testů.

Na Slovensku i v Rakousku se taky těmito testy testovalo a ničemu to nepomohlo.

0 0
možnosti
KW

Z celé "Partie" byl zřejmý je poněkud patologický stav pana Fialy, který představil obrázkový magazín o covidu, připravený zřejmě pro žáky prvního stupně ZŠ. Vše v rámci jeho pedagogického vzdělání a známého "orbis pictus". Jen stále nechápu, proč v ODS takového "lídra" strpí. každý kdo jen trochu poslouchá media ví dobře, že vláda má připravené varianty rozvolňování a flexibilně je bude realizovat v návaznosti na skutečný vývoj pandemie, tj. zejména pokles nemocných v nemocnicích a na JIP. Jen pan Fiala prahne po plánu, možná že i na celou pětiletku. Bezva úroveň.

0 0
možnosti
KV

Fiala je za poslední dlouhou dobu asi nejlepší lídr jakýho ODS měla, možná někdy kecá něco o čem tolik neví, ale chová se slušně a neni to žádnej extrémista. Dokud byli ve straně Klausové a spol, tak bych ODS nikdy nevolil.

1 0
možnosti
JS

Souhlasím, alespoň se prokáže jak dacani machrují se smyšleným stavem údajných nemocných. Zde se potvrdí ve velkých firmách pravda kde se vyskytuje nadpoloviční stav obyvatel v montovnách.

Divím se že to ubožákum nedošlo, že se prokáže opakovaným lustrovanim občanů skutečný stav počtu nemocných. Děti a důchodci jim tak vysoké stavy neudělají. Pravda vyleze sama, že si účelově ve vládě dělají z lidí blbce. Kdo, kde od koho by měli takové finanční požitky z tohohle bordelu co na lidi nastrčili.

1 1
možnosti
KW

Účelově s b...i projevují sami.

0 0
možnosti
JD

J58a82n 25D92l92o87u48h73ý

15. 3. 2021 0:08

Uz ti budiz nicemove aspon vyresili jak testovat bez naruseni integrity cloveka? Ja jenom ze v GB to umi ( cili je to i pravne OK), zarim u nas se za velkeho potlesku koblizku strkaj spejle do nosu.... a nejakej tydyt z ANO UZ JE LIP, by to chtel 2x tejdne. Asi nejaka uchylka....

0 0
možnosti
MV

On se tesi na ty cinske rektalni testy, jen by to bylo podezrele, kdyby to zavedl az s jejich prichodem, tak pro sichr uz ted.

0 0
možnosti
MT

V okrese jsem z firmy jedna, fakt za mnou nikdo jezdit nebude a nejbližší volný termín je za 3 týdny.....no a co teď?

1 0
možnosti
JK

Když se netestuje, je to špatný. Když se testuje tak asi podle někoho ještě horší.... Jinak samozřejmě testovat i v malých firmách a státní úřady taktéž!!!

2 1
možnosti
JD

J89a33n 44D15l73o38u64h67ý

15. 3. 2021 0:05

Prosim vas nastudujte si neco o tech testech nekde mimo socialni site a z relevantnich overenych zdroju.... Tahle ceska komedie o tom jak lejeme penize do kanalu za potlesku koblizku uz proste neni ani k smichu ani k placi. Tohle testovani realne nezabrani sireni covidu na pracovisti.

1 1
možnosti
MN

Předseda ODS Fiala v dnešní partii na CNN Prima: "Testovat by se mělo ještě daleko víc" a "Testování by mělo být plošné".

Cosi mi říká, že na současnou vládu nemehel budeme po volbách ještě s láskou vzpomínat. Současná nemehla vystřídají nebezpečná aktivní nemehla.

4 0
možnosti
KW

Fiala je dojmolog. Jeho "obrázkový" magazín o Covidu je dokumentací jeho schopností.

0 0
možnosti
ŠS

2krát týdně test, tak můžeme všechno otevřít.

0 0
možnosti
MN

Oni to neotevřou ani kdybyste se testovala 2 x denně.

2 0
možnosti
KW

Ručník na hlavu by pomohl. Možná.

0 0
možnosti
VV

Lidí je hodně v nemocnicích, protože už rok žijí naprosto nezdravě zavření s rouškami a taky mají psychiku z té umělé paniky v háji a to je půl zdraví Rv

2 3
možnosti
KW

Tohle jsi fakt vymyslel sám ? Pokud ano, tak já bych s tím na trh nechodil.

0 0
možnosti