Diskuze

Pekarová Adamová řešila s americkými kongresmany bezpečnost i Tchaj-wan

Předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová ve Washingtonu jednala o bezpečnostních otázkách a jejich ekonomicko-politických důsledcích s americkými kongresmany. Na jednání se setkala také s bývalou předsedkyní Sněmovny reprezentantů Nancy Pelosiovou. Společně hovořily o Tchaj-wanu, který obě političky navštívily. Setkala se také se svým americkým protějškem Kevinem McCarthym.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Tak v Tchaj-wanu můžou klidně spát, A-P se byla poradit a taky to jistě vyřeší.

0 0
možnosti
FP

Jak tato blbka může něco důležitého řešit. Tak leda svetry v ČUR.

0 0
možnosti
ZB

Jak mohou Adamovou někam pouštět do ciziny, dokonce do USA. T raději dělá ostudu svými projevy jen v ČR. Kdo to mohl vůbec volit?

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 1
možnosti
JK

J31a31n 77K41a67r13z11a

25. 5. 2023 9:48

Ty zprávy jsou už absurdnější než ty, které jsme čítali v Rudém právu za socialismu. Stejný cirkus, jako tenkrát na Východě.🤗

12 0
možnosti
VB

To máte za to, že se nemodlite.

5 0
možnosti
MN

Proboha... co může řešit prodavačka telefonů ?

8 0
možnosti
FK

Český bavič přišel rozesmát Americký kongres. Nebo tak by se to třeba dalo popsat. Pokud se bude držet not, co ji napsal politický marketing, mohlo by to dopadnout, že nic nevyřeší, ani nepokazí. Horší bude, když popustí uzdu své tvořivosti...jak už to několikrát předvedla. Tehdy se v marketingu asi dost modlili, aby řeč utnula včas....

5 0
možnosti
MD

V Číně napětím ani nedutají .......

10 0
možnosti
DZ

Tak to má asi stejný dopad, jako když jel Lipavský Saudům říct, jací jsou doopravdy Rusáci. Na moje gusto je těch zbytečných cest poslední dobou nějak moc. Tak hlavně že šetříte. Kázat vodu a pít víno, to by vám šlo, v tom jste mistři bez ohledu na stranu.

12 0
možnosti