Diskuze

Mám obavy o vývoj v Kosovu, odepsal Filipovi Klaus

Prezident Václav Klaus v reakci na dopis předsedy KSČM Vojtěcha Filipa uvedl, že má obavy o vývoj v Kosovu a jeho sousedství poté, co tato provincie v neděli vyhlásila nezávislost na Srbsku. Dodal také, že rozumí frustraci a rozčarování Srbů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

honzajaka

23. 2. 2008 23:35
Ano

naši soudruzi z nejvyššího politbyra ods v čele s klaunem, čekají co jim řekne nejvyšší politbyro od toho křováka

0 0
možnosti
G

godys

23. 2. 2008 13:35
Klaus to vidí jako Miloševič a Putin.....

oni ti diktátoři mají téměř na vše stejný názor....:-)

0 0
možnosti
K

korzár

23. 2. 2008 13:15
Ať žije Srbsko!

Kdysi nás učili, že národy mají právo na sebeurčení. Tak vznikla i naše republika, USA, Slovensko a další státy. Nebo jste to už všichni zapomněli a říkáte jenom to, co se vám hodí?

Krásné bratrské Srbsko, které odolává všem a všemu - hrmadné hroby, vraždění, bombardování a schovávání válečných zločinců..... Ať žije! A ať se nedá! Vždyť by v té Evropě už nebylá žádná sranda, že???????(Y)

0 0
možnosti
MM

captain cook

23. 2. 2008 19:10
Re: Ať žije Srbsko!

nejzajimavejsi na tom je, ze to byly vesmes slovanske stay, ktere se rozpadly, nektere po dobrem, jine ne...zatimco vas zapadni soused Nemecko sel proti trendu a spojil se...silne sjednocene Nemecko a proti nemu male bezvyznamne slovanske nudle, z nichz nektere nevi nic lepsiho nez se vzajemne rvat, chudnout a stat se jeste bezvyznamnejsimi ...Hitler se musi v pekle smat nahlas:-/

0 0
možnosti
VK

Volič KSČM

23. 2. 2008 11:33
Hmm...

Samostatné Kosovo? A co třeba samostatné Baskicko, samostatný Kurdistán a další? Na ty je jiný metr?

0 0
možnosti
NG

hnedka_zdrapana

23. 2. 2008 13:45
Re: Hmm...

Z duvodu ekonomickych a i jinych je lepsi mit co nejvice statu. Pokud je statu malo, tak je slozitejsi prchnout, pokud se stat chova spatne.

0 0
možnosti
MP

petrucciani

23. 2. 2008 10:14
For: jbroz50

jinak to tady mohlo dopadnout jako v tom Srbsku a Kosovu - kdyby Slovensko vyhlásilo jednostranně samostatnost (což Mečiar chtěl udělat), tak by k tomu nebylo daleko. Takže: Díky za Klause a jeho rozhodnutí, dnes jsme oba státy v EU, oba máme Schengen a hranice existují jen na papíře a nemuseli jsme se kvůli tomu vzájemně vraždit.

Ale prdky, k tomu by jednostranne nikdy nedoslo. Spis se to do kramu tomu senilnimu dedkovi na Hrade hodilo, jak se zbavit maleho nezbedneho a finacne narocneho bratricka. Ted se mu Kosovo nehodi, to proto, ze ma strach, ze to muze zastinit jeho uspech s rozdelenim nasi republiky a ze se o tom ted bude vsude mluvit a psat a na rozdeleni naseho statu ani pes nestekne, uz proto, ze po vstupu do EU a zruseni hranic diky Shengenu, jsme zase spolu.;-)

0 0
možnosti
ŠJ

ŠÍŠAL JÚLINEK

23. 2. 2008 9:20
souzi a soušky,

tak nám zase ta nejsvobodnější a nejdemokratičtější unie šlápla vedle ... neměla by se její populaci  donést aspoň troška té svobody?;-(

0 0
možnosti
H

holousek

23. 2. 2008 9:29
Re: souzi a soušky,

TO JE DOBRE ZE SE TOMU H....U ZASE VYHNULA, ASPON NESMRDI ;-(

0 0
možnosti
XX

xaeris

23. 2. 2008 7:09
Zákeřní Frantíci a další kreatury mají smůlu

Zatímco v případě předpokládaného budoucího vrácení Sudet Němcům, opět  s posvěcením Mnichovských zrádců, čili potomků všech těch Hitlerovi nakloněných Deladierů, a podobných, bude většina Čechů asi na Václaváku manifestačně slavit vznik nové Bundes provincie, tak jako tomu přece již bylo v minulosti, v případě Srbska mají prodejné západní kreatury smůlu.Proč?Představte si, že by Český národ byl složen z vlastenců, jako byli Gabčík či Opálka.A to je Srbsko, NEkapitulující ani před super velmocí.Ostuda, že Češi, kteří  by se měli poučit z historických podrazů a z hlediska vyššího principu mravního jako první odsoudit tohle opakování Mnichova, sedí opět poraženecky v koutě a chystají se potvrdit tuhle obdobu mnichovské zrady.SRBSKO, hluboká úcta ode mne, nic než obyčejného Čecha.[>-]R^ 

0 0
možnosti
OF

obc

23. 2. 2008 7:10
Re: Zákeřní Frantíci a další kreatury mají smůlu

obyčejný poctivý pracující čech ;-D

0 0
možnosti
OF

obc

23. 2. 2008 7:03
Srbové

..dle reakce srbského stáda je dobře že má Kosovo samostatný stát

0 0
možnosti
E

ELAPHURUS

23. 2. 2008 11:52
Re: Srbové

Neplácej nesmysly a odstěhuj se do své milované Albánie římská II.

0 0
možnosti
J

josef9

23. 2. 2008 5:22
Je již nutno vrátit Sudety ?

Před sedmdesáti lety usizovala velká většina obyvatel Sudet o odpojení od Československa.  V rámci zachování míru tehdejší mocnosti jako Francie, Německo, Anglie tento požadavek v památném Mnichově vyslyšely a odpojení potvrdily. Po válce nějak změnily názor a přispěly k vyhnání tamních obyvatel.  V případě odpojení Kosova se vrací k původní myšlence, že takové odpojení je legitimní. Nastává tedy čas napravit křivdy minulosti a vrátit Sudety Německu?

0 0
možnosti
U

ur=BANcová

23. 2. 2008 6:49
Re: Je již nutno vrátit Sudety ?

Tohle nehrozí, podívejte se jak je vylidněné bývalé území NDR, dodnes tam mají co napravovat. Jedete Žitavou a co je tam prázdných baráků. Nevěřím, že by chtěli navíc další břemeno. Tím ale nechci zlehčovat Vaše srovnání s Mnichovem, v tom plně souhlasím a každý  čestný člověk by to měl říci nahlas. Budeli na to vypsána petice, rpzhodně jí podepíši i s rodným číslem. 

0 0
možnosti
JK

babacek

23. 2. 2008 5:09
Mám obavy o vývoj v Kosovu.

Nebudu hodnotit zda to je správné či není odsouhlasit samostatnost.

Jen bych chtěl podotknout, že Rusko je již ze zásady proti všemu co nevzejde z jejich ´´dílny´´ a to je velice špatné. Je to svým způsobem nová vlna totality.:-/

0 0
možnosti
FCVPS

Fidel Castro v plne sile

23. 2. 2008 6:02
Re: Mám obavy o vývoj v Kosovu.

„Západní společnost musí změnit své smýšlení, a přijmout principy, s nimiž žijeme my v Izraeli. Musí přijmout zásadu, že sebeobranné preventivní údery jsou legitimní, stejně jako cílené zabíjení,“ prohlásil Šabtaj Šavit.

0 0
možnosti