Londýnský Ed Rush vystoupí v Ostravě

Ostrava - Díky společnému úsilí Filipa Záruby z dvoiky.troiky a nejoblíbenějšího českého junglového DJe Koogiho vystoupí v České republice v rámci Shadowbox night světoznámý londýnský DJ a producent Ed Rush. Nejprve v pátek 14. září v Praze a pak v sobotu 15. září i v Ostravě, za podpory Koogiho a Djs z dvoiky.troiky - J.Draye, C.Phona a Elvise.
Ed Rush, který se Djingu věnuje od svých sedmnácti, v druhé polovině devadesátých let spoluvytvářel sound temného techstepu - podžánr drumnbassu -a dnes je jedním z nejvýznamnějších představitelů nu skool drumnbassové větvě, ovlivněné technem a hip hopem.

V minulém roce byl prestižním anglickým časopisem Knowledge vyhodnocen jako nejlepší drumnbassový producent. Spolu se svým partnerem Opticalem vydal dvě alba a několik vinylů. Ve světě i u nás těžko najdete DJ, který by neměl aspoň jeden z nich.

Zejména v Ostravě patří tracky Ed Rushe & Opticala k vůbec nejoblíbenějšímu junglovému poslouchání, takže je víc než jisté, že Ed Rush se má na co těšit. A my taky!


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video