Diskuze

Krejčířův útěk vyšel stát na patnáct milionů

Útěk Radovana Krejčíře na Seychely a později do Jihoafrické republiky přišel státní pokladnu možná už na deset až patnáct milionů korun. K tomuto číslu dospěla MF DNES na základě odhadu odborníků z úřadů, které se už za téměř dva roky angažovaly v akci na dopadení uprchlého podnikatele.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

bre_cz

17. 5. 2007 20:31
Celý případ volá do Haagu.

Protože mi není známo, že by se někdo zabýval trestnou činností vládních špiček bývalé vlády, mám podezření na závažné zločinné spolčení českých úřadů, které se k páchání trestné činnosti padělání dokladů a identity přiznávají. Dále mám z veřejných zdrojů vydedukované podklady, že rozvědka uvádí lidi v omyl a to zcela jistě úmyslně a tím páchá značné škody na celém ekonomickém aparátu. jsem přesvědčen, že vedení státu, ve kterém se konstruují mediální bubliny, ke kriminalizaci bezúhonných lidí, patří k mezinárodnímu tribunálu pro válečné zločiny v Haagu.

0 0
možnosti
PB

bre_cz

17. 5. 2007 20:26
Rozvědka páchá stejnou trestnou činnost jako Krejčíř

Česká rozvědka se veřejně přiznává, že posílala Krejčířovi, podezřelému z nezaplacení daní falešné obchodníky, z toho vyplývá, že páchá závažnou organizovanou trestnou činnost, padělání identity, padělání dokladů. Tato skutečnost vede k totální nedůvěryhodnosti českých obchodníků. Tímto manévrem se český stát připravil o miliardové daňové úniky, které vzniknou nezprostředkovanými obchodními transakcemi, protože obchodníci, kteří chrání své know - how nebudou s českými obchodníky jednat pro podezření z možné výzvědné činnosti. Každý obchodník s českým občanstvím bude podezřelý z výzvědné činnosti. A firma, která si chrání své obchodní tajemství určitě nebude důvěřovat české rozvědce, že jejich knowhow neprodá. Tak dopadá mediální štvanice na člověka, který je podezřelý a nejsou na něj žádné důkazy, kromě vykonstruovaných. Pro mne je již nyní důvěryhodný obchodní partner s českým občanstvím jen Ing. Radovan Krejčíř, Tomáš Pítr, Jaroslav Starka. U těch je jistota, že knowhow neprodají.

0 0
možnosti
PB

bre_cz

17. 5. 2007 20:05
Krejčíř nevinen - přiznává to v článku Policie

Policie dokonce přiznává, že celá akce na Krejčíře je věc prestiže. Já bych si taky nechal proplatit dovolenou v luxusním hotelu na Seychelských ostrovech. Nejhorší je, že na mrhání penězy daňových poplatníků tajnými službami za očividným účelem rekreace asi u nás není metr. A aby se tajné služby důkladně zabývali trestnou činností ČSSD, Stanislava Grosse a dalších vlivných, už nikoho nenapadne. Přitom dedukcí ze zdrojů uveřejněných v médiích není problém zjistit, že Ing. radovan Krejčíř si nevymýšlí a že celá akce rozvědky má za účel maskovat trestnou činnost vládních špiček ČSSD a rekreaci důstojníků rozvědky.

0 0
možnosti
BP

pavelthelong

17. 5. 2007 15:29
a nakolik

to vyslo Krejcire ? Myslim, ze za falesnou identitu a podlplaceni uredniku zaplatil mnohem vic. Cili - 15 M v tehle kauze povazuju za spropitne....apropos, kolik % je to z 4,5 miliardy ??? :-)

0 0
možnosti
ZZ

Zmuda

17. 5. 2007 15:42
Re: a nakolik

...ty jsi blbej,viď ?...ty apropos....;-D

0 0
možnosti
ZB

zberanek

17. 5. 2007 15:25
Vyhozené peníze

Policie by se měla starat o záležitosti, které je schopna ovlivnit. Krejčíř je dloudobě nad jejich schopnosti a nebo si policie hraje s \krejčířem na honěnou jako Tom a Jerry?

0 0
možnosti
TP

parohubek

17. 5. 2007 16:43
Re: Vyhozené peníze

Policie je např. schopná ovlivnit, kam pojede pod falešnou identitou obchodníků a turistů na exotické ostrovy na několikatýdenní dovolenou. Policajt se stará - policajt má.

0 0
možnosti
A

adapos

17. 5. 2007 10:50
Chudak mala Anicka, kolik stoji patrani po ni?

Jiz radu dni unika policejnimu patrani 13-ti lete dite a bez milionovych kont a advokatu. A muzete  si vynasobit naklady na policistu denne (platy, socialni, zdravotni pojisteni, auta), jen ti policiste musi stat statisice a celkove cely pripad jiz urcite prekrocil milion. My na to mame...A.P.

0 0
možnosti
PN

vver440

17. 5. 2007 10:31
Krejčířův útěk vyšel stát na patnáct milionů

jsem moc šťastný, že peníze z mých daní šly na něco tak smysluplnýho:-©:-©:-©

0 0
možnosti
KH

houff

17. 5. 2007 9:21
Honém všichni do řady!

Na mrtvém Adamcovi bude Natálka rozdávat! Kdo chce může i dvakrát! Pan Sokol vám tu Krejčíře zatím ohlídá...

0 0
možnosti
EN

nnattalli

17. 5. 2007 9:26
Re: Honém všichni do řady!

keckoooooooo;-D

0 0
možnosti
LN

_lu

17. 5. 2007 9:13
...

a teď ať mf dnes zjistí, kolik úředníků, z těch co rajzovali, umělo alespoň pár slov anglicky8-o;-O

0 0
možnosti
RB

erben3

17. 5. 2007 9:10
.

Tak doufám, že mu to dá stát hezky zacvakat.

0 0
možnosti