Diskuze

Děti si na roušky zvykly. Kritiku rodičů jsem nezaznamenala, říká učitelka

Roušky jsou ve školách od druhého stupně výš povinné pro celou republiku. Od pátku budou muset ve školách nosit roušky všichni bez výjimky nejen ve společných prostorách, ale i ve třídách. Už nejde jen o doporučení ministerstva. „Příjemné to nebude pro nikoho z nás, hlavně pokud bude teplo,“ říká učitelka z pražské základní školy Dr. E. Beneše v Čakovicích Petra Boháčková.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Rodičů se nikdo neptal! A co mají děti dělat, když to mají nařízeno? NESOUHLASÍM, ABY DĚTI NOSILY CELOU VÝUKU ROUŠKY!! Pokud rouška zvlhne, je k ničemu. Pochybuji, že bude někdo dohlížet na to, aby byla rouška funkční. Takhle jen dýchají přehřátý vydýchaný vzduch, nevidí do sešitu, na psaní, o dětech s brýlemi nemluvě. Ať se omezí výuka jen na stěžejní předměty! Ať je dětem umožněn o přestávkách pobyt venku, na vzduchu, ať jsou klidně přestávky delší! My dospělí to nějak vydýcháme, ale ty děti jsou proboha ve vývinu, to je necháme s tichým souhlasem ničit si zdraví?

3 2
možnosti
JD

J29a82n 94D71e64v92á94t76ý

18. 9. 2020 11:44

Takže ve škole udělejte ještě chody pro první a druhy stupeň a zakázce dětem spolu mluvit, toto přeci nejde. Pak nechcete ať s rýmou nechodí, to tam nikdo nebude a ty co budou doma s rymou se budou učit jak? To mají rodiče kvůli ryme nechodit do práce sakra?!

0 1
možnosti
EMM

To by mě teda zajímalo, kolik té učitelce zaplatili, aby toto uveřejnila v novinách ??? Roušky ve školách jsou největší hovadina, tím myslím během výuky, na chodbách až tak nevadí. Jako učiteli se mi s tím nemluví dobře, děti nerozumí, jsou unavené, otrávené. Jak mám učit anglickou výslovnost, když mi nevidí pusu a já nevidím jejich??? A co je další paradox - jednu hodinu mám tělocvik se skupinou, jsme bez roušek v těsném kontaktu, když je například držím při cvičení na nářadí, nebo jsou v kontaktu při míčové hře, a pak máme se stejnou skupinou angličtinu, zde jsme v lavicích v odstupech a máme mít roušky??? Naprostá pitomost. Veškerá moje podpora pro současnou vládu tímto definitivně skončila.

4 1
možnosti
MV

Řekněte mi, kde učíte, a když to jen trochu půjde, přehlásím k vám do školy dítě. Učitele, který se nebojí pod svým jménem zveřejnit názor, který nejde s oficiální linií, to je zcela výjimečný přírodní úkaz (podotýkám, že jsem vyrostla v učitelské rodině, takže učitelů znám opravdu hodně, těch minulých i těch současných).

1 0
možnosti
VH

Propaganda jak za komunistů. Styďte se!

1 1
možnosti
MK

Joannus Goebelsus Revidivus

0 0
možnosti
NH

mně už přijdou jako menší nesmysl ty roušky v lese, než tohleto. Vždyť ten kolektiv ve třídě se samozřejmě nevidí poprvé v životě, a o přestávkách a při spoustě dalších příležitostí roušky nemají

2 0
možnosti
ED

O přestávkách nemají roušky.??

0 2
možnosti
MO

Paní buď lže nebo učí na nějaké divné škole. Neznám nikoho, komu by roušky ve školách nevadili

4 1
možnosti
NH

stejný článek tu byl včera, mediální masírka na objednávku pana majitele?

5 0
možnosti