Diskuze

Majitel sestěhoval nakažené Ukrajince do statku. Lidé v obci se bojí

Před řetízkovým kolotočem uprostřed malé obce Tuhaň u Mělníka stojí stojan s dezinfekcí a jednorázovými igelitovými rukavicemi. Kolotočář Václav Beck myje anti-covid roztokem všechny létající labutě a chystá se na autodrom. Dnes tu začíná pouť.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hysterie, panika, všichni zemřeme, všem opadá maso z kostí.

0 0
možnosti

Určitě Ti ukrajinci budou tak disciplinovaní, že se nevydají večer na zábavu, když budou mít naději "zaskórovat" s nějakou místní přiopilou děvečkou. Svět není až tak dokonalý ...

1 0
možnosti

Tento článek mě pouze utvrzuje v tom, že jsou nám v této souvislosti dlouhodobě a systematicky vymývány mozky. A autor tohoto článku v tomto trendu s gustem a hnusem pokračuje.

0 0
možnosti

J25a69n 11M90a41c85h58á97č

24. 7. 2020 11:19

Ukrajinci jim vadí,a bojí se jich,ale na zábavu,kde bude tak 200-300 lidí jdou,i když tam to může lítat jak víno....hlavní však je,že jsou labutě umyté anticovidem.

2 0
možnosti

To je přesnou ukázkou toho, jak Češi nákazu vnímají. Část lidí hystericky panikaří, protože politici v čumbedně je k tomu navádí, druzí jsou informovaní.

1 1
možnosti

Proč do toho motate Kly? Co to je za článek?

Nakazeni Ukrajinci byli v Čečelicich, družstvu je pak přestěhovalo do ubytování ubytovny na katastru Tuhaně, pouť je v Tuhani. Předpokládám, že sedí na ubytovně a nikam nesmí.

1 0
možnosti

Predpokladate, ale jisty si byt nemuzete. A motaji do toho Kly, protoze do tech je to z ubytovny bliz nez do Tuhane. Vsak je to v clanku mapsane.

0 0
možnosti
Foto

P82e88t23r 18J41a93k11l

24. 7. 2020 7:45

Václav Beck myje anti covidem všechny létající labutě;-D;-DR^

3 0
možnosti

Vrchol novinářské práce, po ránu, prémium, děkuji.

PS: Je to ironie (pro některé diskutující)

4 0
možnosti

Kly už chystají na červený seznam USA, Čína a další světové velmoci jako velice nebezpečné budoucí ohnisko světové nákazy

2 0
možnosti

Tam žijí samí moudří lidé.

2 2
možnosti

Jo, nepanikařit kvůli rýmě je známka alespoň základní moudrosti.

1 0
možnosti