Diskuze

Klause odvolala Sněmovna ze školského výboru. Vyhověla tak ODS

Poslanci odvolali Václava Klause mladšího ze školského výboru Sněmovny. Vyhověli tak ODS, která usilovala o odvolání Klause poté, co ho vyloučila ze strany. „Já jsem úplně v pohodě, budu klidně řídit parlamentní multikáru, kterou mi přidělíte,“ řekl Klaus.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Bezva, takže ODS přestala bojovat proti EET a na oplátku ANO a ČSSD pomáhají zničit Klause ml.

Tak to tedy děkuji za včasné procitnutí. To by se také mohlo stát, že bych příště omylem volil koalici ANO, ČSSD a ODS.

Děkuji za tuto lekci. Určitě tak špatně volit nebudu;-)

2 0
možnosti
MM

Klaus junior je to posledni, co by mohlo zachranit ceskou pravici.

On svymi postoji volice a stranu rozdeluje, nikoliv spojuje.

Hodne nesympaticky clovek s nesympatickymi nazory a politikou!!RvRvRvRv

2 2
možnosti
MH

rozdeluje, nikoliv spojuje - tak dle téhle fráze je jasné, že vy budete "pravičák" jako brno ;-D;-D;-D

jen jste zapomněl ještě dodat, že V.K.ml. je rasista, xenofob a nahrává Putinovi, abyste ty fráze měl komplet

0 1
možnosti
RZ

A tihle kádrováci si jako říkají demokratická strana, jo? :))))

3 1
možnosti
PF

P61e43t83r 19F52o78j15t68a

17. 4. 2019 23:00

ODS měla našlápnuto k návratu do čela pravice. Bohužel se ukázalo, že návrat byl předčasný, nemá silného lídra a zabývá se žabomyšími válkami. Zase se stává těžko volitelnou stranou, alespoň pro mne.

5 2
možnosti
VS

V.K. ml. je jeden z mála lidí, co byl odborníkem se zkušenostmi na správném místě a hlavně věci rozumněl. Odvolali ho z politických důvodů a to je hnus, Velebnosti. A teď ho ani ostatní poslanci nepodrželi. Názorná ukázka toho, co je to za bezcharakterní darebáky, kteří za nějakou tu slíbenou prebendičku klidně někomu zezadu vrazí kudlu do zad a budou tvrdit, že je to vlastně pro jeho dobro. Takoví křiváci mají být příkladem nám všem, výkvět národa .... je to hodně smutné. O to víc si je třeba vážit Zuzany Majerové - je to bílá vrána v hejnu supů a divím se, že od tam neodejde.

7 4
možnosti
JK

Vyslechl jsem si záznam projevu Klause ml. ve sněmovně. R^ Skvělé. Tak na tohle, pánové z ODS a p. Fialo nemáte. Ani zdaleka. Bude to ještě zajímavé, ale v každém případě pro ODS neradostné. Pod 5% to sice nevidím, ale s velkohubými plány se můžete rozloučit určitě. Rv

6 3
možnosti
PK

Blablabla...Není to o velkohubých projevech...

2 1
možnosti
DZ

Takze zpet k tomu, ze funkce se prideluji na zaklade stranicke legitimace? Fiala to vysoerkoval slovy o odpusteni. Hlupacek. Dukaz toho, ze v politice nejde absolutne o odbornost, ale stale plne koryto.

5 2
možnosti
JB

J13a20n 70B12u62b30e27n

17. 4. 2019 21:05

Nechápu ten humbuk, díky dohodám připadlo křeslo Klausovi, protože ODS měla nárok na x předsedu výboru a jelikož už není Klaus v ODS, logicky přijde o to křeslo sefa výboru. To přerozdělení vychází z výsledku voleb a strana Klause jr ani neexistuje, natož aby měla nárok na křeslo sefa výboru. To nesouvisí s odbornosti, pak by hoši z SPD jako Koten sotva mohli šéfovat výborům, ale je to proporcne k výsledku voleb. Tak co Klaus nechápe?

3 3
možnosti
PK

To Králíčci a Klaus jr. nechápou...

2 1
možnosti
MK

M18i39l18a95n 92K62r54á53l

17. 4. 2019 21:05

Vyloučením Václava Klause ml. z ODS si tato strana vykopala hrob. Nepomohou jim ani předvolební proklamace jako alkohol za volantem, pro cyklisty, vodáky. Tato strana je už navždy profláknutá a načichlá zlodějnou a záští. Viz Němcová.

4 4
možnosti
RS

Nevím co je tak zajímavého na VK ml. Pro mě je to mamánek ̈, který stál řadu let v čele neziskové organizace PORG, do níž plynuly poměrně záhadně penízky z polostátního ČEZu.

5 0
možnosti