Diskuze

Stačí vložit novou chlopeň. A vada je odstraněna bez operace, říká kardiolog

Měl jsem štěstí zažít obrovský technologický pokrok v našem oboru, říká kardiolog Michael Želízko z pražského IKEM. V současnosti přináší revoluční změnu metoda katetrizační implantace aortální chlopně, takzvaná TAVI. Může zachránit život i starším pacientům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Měl jsem štěstí, že jsem byl pacientem doktora Želízka. Je to už více než 6 let, kdy mně katetrem ze zápěstí zavedl stent do cévy. A máme to zdokumentováno i ČT, když Studio 6 dne 21.2.2013 zařadilo i přímý přenos ze sálu a odborný výklad pana doktora (možno najít v archivu ČT pod názvem Boj proti infarktu). Přestože jsem by den před výkonem panem doktorem o průběhu, tak jsem si jej rád poslechl i při tv přenosu. VVV

2 0
možnosti

Páni novináři tohle jsou celebrity a né nějaká ,,modelka "pozvracená na baru !!!!

8 0
možnosti

Naši lékaři jsou světová špička. Kdyby nebylo chamtivých politiků, pak by naše lékařství bylo nádhernou výkladní skříní Česka. Páni doktoři děkuji vám za vaši péči o nás pacienty. Jste opravdová třída!

8 0
možnosti

Umělou chlopeň mi operovali před třinácti roky. Stále jsem vděčný oněm lékařů FM v Olomouci za prodloužení života. Žiji celkem spokojený a Ne velmi omezující, život. Stále děkuji lékařům za krásné prožité chvíle, tzv přesčas. Všem lékařům KLOUBOUK DOLŮ. Děkuji a stále budu děkovat.

16 0
možnosti

Mám stejné pocity, i když u mě to byla radiofrekvenčni ablace kvůli fibrilacím síní.

8 0
možnosti
Foto

dívám se z mobilu a na té úvodní fotce to vypadá v telefonu tak, že jsem myslel že je tam Babiš z toho volebního plakátu

0 3
možnosti

Každý umí něco. I ten Babiš..

5 0
možnosti

Já vám řeknu. To jsou neskutečné věci, jen dál.

6 0
možnosti

Tento pán mi změnil život k lepšímu svým zákrokem,směřují k němu mé díky a úctaR^R^

11 0
možnosti

Vůbec se nedivím, že MUDr. Želízko je včele těchto úspěchů. Sám jsem jeho práci opakovaně osobně zažil a svůj pomyslný širák s úctou smekám. Díky!

18 0
možnosti