Diskuze

Policie zahájila stíhání komunistických funkcionářů Jakeše a Štrougala

Policejní Úřad dokumentace a vyšetřování zločinů komunismu (ÚDV) zahájil stíhání někdejšího generálního tajemníka Komunistické strany Československa Miloše Jakeše, bývalého předsedy vlády Lubomíra Štrougala a exministra vnitra Vratislava Vajnara. Obvinění jsou ze zneužití pravomoci v souvislosti s používáním střelných zbraní na československých hranicích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je velice zajímavé že po roce 2008 se nepodařilo objastnit nehodu ve Studénce a mnohé jiné kauzy např.H systém.Ted je nový trend stíhat bývalé komunisty za trestné číny které se udály před 40 lety.A také jak se vypořádaly z prokurátorem Vašem co odsoudil pana Píku a Horáková. Blahopřejí policii ČR která nedovede vyšetřit ani Mosteckou uhelnou a ani Bakalu.

1 0
možnosti
Foto

J15i86ř46í 64E53r29b20e54n

2. 12. 2019 22:01

H-Systém i Studénka jsou už dávno u soudu.

Naopak soudruzi Jakeš, Štrougal a 65 dalších lidí ještě ani nebylo obžalováno. Poslední úmrtí, které je jeji (ne)činnosti připisováno, je tuším z léta 1988, takže 31 let, nikoliv 40 let.

0 0
možnosti
Foto

Studénka je ukončena ale nikdo nebyl potrestán,A ŠTROUGAL byl ministr vnitra od roku 61-65 pokud je mi známo od 70 let byl předsedou vlády.Soud z H systém trval 19 let a opět byly potrestani občané co jsi zaplatily už po několikáté svůj byt.Proč neodsoudily prokurátora který odsoudil Miladu Horákovou

1 0
možnosti