Jak se nechat napálit

  • 22
Zavolá vám jistá paní ze společnosti Redsong a když jste ochotni odpovědět na pár otázek ohledně cestování, zavolají poté znovu s tím, že jste se dostali mezi těch pár šťastných, co si mají přijít vylosovat cenu na adresu Redsong, Havlíčkova 15, Praha 1. Ceny jsou prý buď elektronika nebo dovolená s ubytováním a dopravou. Žádná obálka není prázdná, každý něco vyhrává.

Po příchodu zjistíte, že musíte další 2hodiny poslouchat v jedné zakouřené místnosti o jejich společnosti, která nabízí pronájem apartmánu na jihu Španělska-na doživotí.Přestože já i manželka jsme nekuřáci a ostatní rodiny včetně dětí, co tam byly též, pár kuřáků si tam smělo zapalovat dle libosti. Za pronájem apartmánu musite "jen" zaplatit několik desítek tisíc Kč a pak prý každý rok 10000Kc za to, že vám ho budou uklízet.

Nakonec tedy máte možnost buď zaplatit nebo si vytáhnout z koule obálku s cenou. Volíte obálku a dozvídáte se z ní, že jste vyhráli týdenní pobyt ve Španělsku bez stravy a bez dopravy. Dobry ne?

A na začátku to byl jen telefonát, kde vám paní sdělovala, že pobyt se vyhrává zásadně s dopravou.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video