Diskuze

Útok přišel z čista jasna. Myslela jsem si, že se mi to zdá, říká Češka v Izraeli

Kvůli útokům palestinského hnutí Hamás musely izraelské školy přerušit výuku. Univerzity zřejmě ani akademický rok nezahájí. Alexandra Nosková, česká studentka z Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy, do Izraele odletěla před třemi týdny. Vracet se měla až koncem března. „Byla jsem v šoku. Izraelci jsou na útoky zvyklí, tenhle je však překvapil. Koupila jsem první letenku do Evropy, která byla,“ vypráví.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

správně vyhodnotila změnu situace....jinak rozumím v ekonomické situaci státu (po babišově velestátní velkorisosti, co se bude dlouho splácet) že se snaží využít vládní letku ve spolupráci s MO, nyní se izraelská obrana perfektně brání a "čistí"území, tak se těch několik dní dá vyčkat na vládní letadla, alespoň já to tak vidím...i v souvislosti s russáckými boji na Ukrajině (zuřím na ty, co dávají putinovi radost svými zamítavými postoji k UA, neboť málo znají russko, ono jde opravdu o nás (1938,1939,1945-48, 68,normalizace STB+KGB) což kupodivu spousta lidu naší země zapomíná...

0 0
možnosti
Foto

To jsi tedy pěkně měkká. Jela jsi tam nabírat zkušenosti a chytrosti, ne? A při první známce reality hned zdrhneš..... Mazej raději někam k pásu.

1 15
možnosti

No neni hloupá, chápete?

3 1
možnosti