Diskuze

Česko je připraveno na tvrdý brexit, reagoval Hamáček na debakl Mayové

V reakci na debakl britské premiérky Theresy Mayové při hlasování o smlouvě o brexitu ministr vnitra Jan Hamáček uvedl, že bude jednat se zástupci všech stran ve Sněmovně o urychleném přijetí zákona, který by řešil postavení britských občanů v České republice po „tvrdém brexitu“. „ČR je připravena na všechny alternativy, včetně tvrdého brexitu,“ řekl Hamáček.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Hamáček, Petříček, Plaga a další dnešní politické hvězdy patří na hrad Mírov.

0 0
možnosti
VM

Odchod UK výrazně usnadňuje to, že si zachovalo vlastní měnu. Přijetí Eura by bylo výraznou stabilizační okolností pro setrvání (viz Řecko). Budiž nám to poučením.

1 0
možnosti
MZ

Škoda, že ne exit.

0 0
možnosti
MK

Hamáčku, děkuji za středeční vtip, kterému se velmi směji. Ekonomové, politici, podnikatelé řeší vystoupení z EU a neví, jak to vše bude probíhat.- ty hlavo maková, jsi na to připravený....

Bravo :-)

0 0
možnosti
PK

....hrobař socanů a jeden z největších kašpárků v politice, bez páteře, bez názorů, bez vzdělání, jen žvanil....

2 0
možnosti
JK

Alternativy jsou vždy jen dvě, více možností jsou už varianty. Nevím také, jak můžeme být připraveni na všechny možnosti, včetně tvrdého brexitu, když nikdo neví, ani sami Angličané, jak by probíhal. Asi budeme připraveni stejně, jako D1 na zimu. :-)

2 0
možnosti
VG

Co to je připraveno. Nikoho nezajímáme.

1 0
možnosti
Foto

Tak vidíte: Česko je připraveno, Hamáček připraven, ale Májová není a vůbec nevím, jestli je připravena Morava a Slezsko.

0 0
možnosti
RS

Vy hlavně nevíte, že Morava a Slezko je součástí Česka.

0 0
možnosti
MJ

Řekl bych, že víza je netrápí, ale kdyby brzy zavedli pracovní povolení, tak to bude fičák.

0 0
možnosti
VD

Socani jsou připraveni na debakl furt, s Hamackem a Petříčkem se jim to musí povést

3 0
možnosti
PV

Socani mají především jeden malinkatý problém - oni se tak zažrali u těch svých koryt, že naprosto nechápou a neví, jak žijí lidé v této zemi - je to asi dva roky se nějakého socana ptali kolik stojí chleba - prý že 15 korun, potom seho ptali, kolik si lidé běžně vydělávají a že prý 35 tisíc a nakonec řekl že mateřských školek je dost a že ČSSD upřednosťuje aby maminky byly doma s dětmi !!

No a teď nám Hamáček řekne, že je ČR připravena na Brexit a vůbec bych se nedivil, kdyby Hamáček ani netuši, co vlasně Brexit znamená EU

1 0
možnosti