Diskuze

Hamáčka znepokojují některé kroky Orbána, má pochopení pro europoslance

Ministr zahraničí a předseda ČSSD má pochopení pro to, že někteří čeští europoslanci, mezi nimi i sociální demokrat Miroslav Poche, hlasovali pro zahájení řízení proti Maďarsku, podle něhož by mohla být Maďarsku odebrána hlasovací práva v Evropské unii. Prezident Miloš Zeman hlasování označil za nedostatek solidarity k Maďarsku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

S timhle Hamackem asi jeste bude spousta legrace. Zda se, ze bude kopat proti narodnim zajmum V4. Babis by ho mel vyresit co nejdriv.

0 0
možnosti
PT

Teprve teď jsem pochopil r. 1968 a okupaci. My jsme zkrátka tenkrát nedodržovali socialistické "hodnoty" tábora míru. No a dneska se zase kolo dějin otočilo tam, kde už bylo v r. 1968, dneska jsou to zase Maďaři a Poláci co nedodržují "hodnoty" naší sluníčkové EU. Včera dokonce psaly, že nějaký EU poslanec - fanatik žádá aby mírové sbory USA zasáhli. 8-o

0 0
možnosti
JM

J79a50n 59M38o94r40a88v88e85c

15. 9. 2018 11:19

Hamáček se začíná odkopávat. Brzy přijde s návrhem na přijímání budoucích kolonizátorů.

0 0
možnosti
DA

Evropský parlament není parlamentem národů. Poslanci hlasují tak jako u nás dle svého přesvědčení a primárně příslušnosti k frakci v EP. Takže běžte všichni volit a příště tam třeba budete mít více svých nacionalistických frakcí a hlasování bude vypadat jinak. To byl vždycky můj sen. Brát si za příklad Orbánovo Maďarsko..

0 0
možnosti
OP

Hamáčka má na háku Poche, ve skutečnosti Hamáček jen papouškuje to, co určí Poche

4 0
možnosti
JA

Hamáček? Nebrat! Ale už je pozdě! Alea iacta est!

3 0
možnosti
VB

Další střípek mozaiky nevolitelnosti socanů

5 1
možnosti
MN

Znovu se ukazuje, že Eurovolby jsou ty nejdůležitější volby ze všech a každý rozumný člověk by se jich měl za každou cenu zúčastnit.

A hlavně volit ty, u kterých je jisté že nikdy nepodlehnou eurohujerismu.

3 0
možnosti
LC

Že nepodlehnou, to nikdo nezaručí. Topolánek taky naoko brblal proti LS aby ji nakonec podepsal s úsměvem od ucha k uchu.

1 0
možnosti
MK

By mne zajímalo, kolik Hamáček s Pochem za tu likvidaci ČSSD dostali.:-P

2 1
možnosti