Diskuze

Čeští europoslanci patří k nejpracovitějším. I mezi nimi jsou však černé ovce

Běžný europoslanec si během mandátu přijde asi na deset milionů korun. Zaslouží si je? Neztratí se čeští politici jako kapka v moři europoslanců z jiných zemí? A co vlastně v Bruselu dělají? V dalším díle seriálu o Evropské unii se mimo jiné dozvíte, že Telička nejvíce mluví, Zdechovský s Charanzovou hodně píší a že Svobodní připravili nové rozdělení Evropy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Foto

Pojem "běžný europoslanec" mi evokuje "běžný prací prostředek" z televizních reklam.. Taky je moc neznám...

Místo žvástů o tom, kdo dělá více, či méně, neboť práce europoslance by měla být přece naprosto samozřejmá vždy na 100%, mi chybí pečlivá analýza, jak europoslanci zaměstnávají příbuzenstvo europoslanců za jiné politické strany, než za kterou byli europoslanci zvoleni. Není to tak dlouho, co byla reportáž, jak europoslanec za ODS zaměstnává rodinnépříslušníky europoslance za KSČM a naopak, aby se tak vyhnuli tomu, že europoslanec nesmí zaměstnávat členy vlastní rodiny a blízké příbuzné. To by stálo určitě za bližší analýzu, než to, zda jeden pracuje na 100%, druhý na 86% a další jen na 78%.

2 0
možnosti
JM

J84a66n 25M17a84c19e30k

17. 6. 2018 20:44

bohužel jim ten mandát umožňuje říkat: Víme, co je pro vás dobré... až na euroskeptiky, kterých je tam poskrovnu.

0 2
možnosti
PC

Čeští europoslanci patří k nejpracovitějším? Pro koho pracují? Kdo to posuzuje? Kdo to pociťuje?

1 3
možnosti
VD

Bohužel zrovna tady je to průšvih. Neboť pracovitost europoslance je to nejhorší co může Evropu potkat.

2 2
možnosti

Každý z nás má možnost položit si otázku, proč se ve vedení EU tiolik daří komunistům, svazkům, maoistům, neomarxistům a podobné spodině politického dna. Podivuhodné, že?

6 3
možnosti
JV

Podobně si můžeme klást otázku, proč jsou ve vedoucích funkcích v ČR bývalí členové KSČ. Prostě nevýhoda demokracie - většina neví, jak "správně" volit.

6 1
možnosti
MD

Kdykoliv vidím projev z EP sedí tam tak 20 lidí..

2 1
možnosti
LV

Zalezi kdo mluvi.

0 0
možnosti
VV

Co se tyce vyzvedavani si odmen a jinych peneznich davek patril jiste cesky Europoslanec za KSCM Miloslav Ransdorf k tem nejpilnejsim. casto ho ti proradni novinari zastihli jak si vybral dokonce v hotovosti penize a odesel.

2 0
možnosti
RA

Vokoune, Vokoune...

0 1
možnosti
Foto

V diskuzi je zase spousta lidí, kteří je haní. Vy co umíte anglicky, tak vás bych tam chtěla vidět, třeba na půl roku. Koukali byste jak lejno z nutrie a museli byste se hodně učit, abyste tam vůbec mohli vystoupit s nějakým projevem. A vy co neumíte anglicky, tak vy byste podle mě je vůbec neměli pomlouvat. Věřím, že kdybyste dostali možnost tam na půl roku působit, tak by se toho většina z vás lekla a raději by zůstala doma.

6 3
možnosti
VV

Mam dotaz.

On uz tam nektery z ceskych europoslancu vystoupil s nejakym projevem? A dokonce v anglictine?

2 1
možnosti
JJ

běžný občan nemůže objektivně vidět jak se europoslanci nadřou ;-D;-D;-D, malinko to nastínil svého času Ransdorf ;-D;-D;-D

3 2
možnosti