Řidiče mířící do centra Prahy zbrzdila nehoda i kvůli asfaltování vozovky uzavřený pruh. Ilustrační foto

Řidiče mířící do centra Prahy zbrzdila nehoda i kvůli asfaltování vozovky uzavřený pruh. Ilustrační foto | foto: Jan Zátorský

Dopravu v Praze zkomplikovala nehoda i asfaltování magistrály

  • 2
Řidiči směřující do centra Prahy se ráno museli obrnit trpělivostí. Pět osobních aut se kolem sedmé hodiny srazilo na Lahovickém mostě ve směru do města. Problémy byly i v centru - už od soboty je uzavřen jeden pruh magistrály v ulici Mezibranská kvůli havárii vody.

Nehoda ve Strakonické ulici v Lahovicích se stala krátce před sedmou hodinou ranní, nikdo se při ní nezranil. "Policie uzavřela levý jízdní pruh před mostem," potvrdila policejní mluvčí Eva Brožová.

Komplikace působí také uzavřený pruh magistrály v Mezibranské ulici. Důvodem je havárie vodovodního řadu na rohu se Sokolskou. "Havárii jsme zlikvidovali v sobotu, aby lidé měli vodu," řekla iDNES.cz mluvčí Pražských vodovodů a kanalizací Marcela Dvořáková s tím, že teď se v ulici upravuje povrch vozovky.

Skutečnost potvrdil i Michal Trnka z firmy Dlaždičsko-asfaltérské práce, která silnici spravuje. "Dnes kolem 16. až 18. hodiny budou práce hotové. Asfaltujeme to."


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video