Diskuze

OBRAZEM: Václavské náměstí zaplnily tisíce lidí, nechyběly známé osobnosti

Demonstranti, kteří v úterý protestovali proti Andreji Babišovi a jeho střetu zájmů, zaplnili v Praze celé Václavské náměstí. Podle odhadů jich na místo dorazilo zhruba 120 tisíc. Organizátoři akce tak mluví o největší demonstraci od sametové revoluce, kterou si nenechala ujít ani řada známých osobností.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tady je přesně vidět ta manipulace s davem. Když už píšete informace o počtu lidí, pište pravdivě. Jednoduchými kupeckými počty (rozloha Václaváku je celá cca 41t m2) se tam 120t lidí nevejde. Uberte 50 % a bude to pravdivé.

1 0
možnosti
KW

Ta demonstrace byla jako únor 1948 na Staromáku. Naštěstí je jiný prezident i rozumnější předseda ČSSD. Zmanipulované davy volají demisi...a co pak ? To chtějí zpátky ODS s Fialou nebo Kalouskem včele ? (brr strašná představa). Ti lidé si nevídí na špičku nosu .Babišovi firmy shrábly dotace podle pravidel a zákonů nastavených za doby "tradičních" vlád s požehnáním EU. Jeho firmy živí tisíce lidí a odvádějí daně, nejsou na dalekých ostrovech ani v daňových rájích. Pokud je někde problém, tak ta pravidla je potřeba změnit. Urážky na transparentech nemluví o shromáždění slušných a demokraticky smyšlejících lidí.

0 0
možnosti
MS

Nespokojení demonstranti - co uděláte pro to, aby vaši stejně nespokojení spoluobčané šli k volbám?

1 0
možnosti

Jenom malý dotaz může někdo vysvětlit důvod proč se hrála ne konci celé této senzace státní hymna.Proč ne něco jiného a co s tím mají společného vlajky EU.Co tak rudé prapory a internacionála nebo jiné popěvky. Zpívat tady státní hymnu považuji za výsměch normálním občanům.Toto nebyla přece státní slavnost,nebo snad ano? kde byly řvoucí poslanci -v parlamentu řešili nesmysly.

2 4
možnosti

Když se hraje fotbal tak jde o státní slavnost? Nebuďte nedovtipny.

1 0
možnosti
JF

J14i90ř49í 85F23o13g31e15l

5. 6. 2019 14:19

Třeštíková, Mádl, Ti co žijí z grantů a dotací?

To jsou ty pravé osobnosti. Ti můžou tak radit bábě. Své vlastní.

8 2
možnosti
JZ

Kde byli tihle lidé během posledních voleb? A během předposledních? ANO shráblo kolem 20% a minule kolem 30%. Pokud ještě matematika nenarazila na korektnost, tak na Václavák by se taková porce lidí zaručeně nevešla. Někde bude chyba ....

4 1
možnosti
MS

No tak nedělejte drahoty a řekněte nám kde...

0 0
možnosti
JB

Je krásně vidět, jak moc je idnes v Burešovo područí ... R^

Těch pomocníků tady, to je radost, jak se sešikovali do jednoho bloku.

4 0
možnosti
DP

D49a14d11a67k 95P15e57t75r

5. 6. 2019 12:55

Tolik národa na Václaváku? Jako kdysi při slibu poslušnosti Hitlerovi.

2 2
možnosti
JB

Tvl... co prispevek tady to perla

6 1
možnosti
JB

Tady se snad sesli v diskuzo komunisti z celeho ivcera

8 0
možnosti

Vazeni demonstrujici. Jsem budouci volic Babise. Coby byvalemu volici Piratu uz mi lezete na nervy

6 9
možnosti
RK

Bez urážky - proč?

Btw na demonstraci jsem nebyl, ač to nemám daleko a trošku mi samotná demonstrace činí problémy s dopravou. Přesto chápu, že někdo chce vyjádřit svůj nesouhlas. A pana Babiše bych z mnoha důvodů volit nemohl.

1 0
možnosti