Diskuze

Pošťačka prý zvonila. Lidé naráží při reklamaci na „tvrzení proti tvrzení“

Balíky do ruky a jejich doručování je pro Českou poštu problém. Naposledy si na to stěžovali nejen klasičtí klienti, ale i e-shopy. Jenže reklamace je sázka na nejistotu a klienti se do ní často raději ani nepouští. Podle pošty problémy vznikají i proto, že se zaměstnanci musí během pracovní doby zabývat i činnostmi, které s doručováním balíků přímo nesouvisí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Musím říct, že v poslední době mám s poštou dobrý zkušenosti. Zlepšilo se to zhruba v poledním roce. Zrovna v pátek mi doručili balíček domů.

1 0
možnosti
PK

Ono nejde jen o to zazvonit ale i vyčkat, až adresát vykoukne. Pokud je např. zrovna na WC, může to trvat déle. Na to ale přetížený pošťák čas nemá.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti
PK

On je původem instalatér? :-)

0 0
možnosti

Mohu odpovědně prohlásit, že poštovní doručovatelka pokud nestíhá svojí trasu řeší předání dopisů - doporučených,dalších zásilek následovně : - ;-D Vůbec se neobtěžuje nějakým zvoněním a přímo nahází předtištěné oznámení ,že dotyčný příjemce nebyl k zastižení a zásilku si má vyzvednout .... Stál jsem přímo u dveří a kontroloval světlo na kole. Tak 0,8m od zvonku z vnitřní strany dveří. Oznámení mi spadla přímo na nohy. Doručovatelka byla nemile překvapená když jsem jí obratem oslovil proč nezvonila. Pokud to udělá u deseti doporučených dopisů,zásilek,ušetří asi půl hodiny když má skluz. A nebo žádný skluz nemá... Kdo jí co dokáže?! Taková situace je zcela běžná. K čemu nám taková pošta je?? Jinak lituji doručovatelky a i ostatní zaměstnance pošty, nemají to vůbec lehké vydělat na celý ten aparát který se na poště zabydlel.

4 0
možnosti
PH

P53e86t35r 62H37u80l16k22a

18. 8. 2019 17:35

V poslední větě jste na to kápl. Je potřeba řezat a řezat, ale odshora.

2 0
možnosti
RV

Pracovní doba doručovatele je 7,5 hodiny! A to ještě "nemusí" doručit. Toť problem...

0 0
možnosti
FK

To už je tradice asi jako Vánoce...

0 0
možnosti
LP

Pošty jsou dnes na každém rohu, otvírací doba od rána do večera, takže vůbec nechápu, proč si někdo balík do ruky nechává posílat.

Navíc, když se ví, že s tím doručení jsou (bývají) takové problémy...

1 4
možnosti
MK

Třeba proto, že ta pošta na každém rohu ve vesnici bývá vzdálená třeba pět kilometrů. Vy byste si tam pro dvacetikilový balík třeba skočil, já bych to nezvládla.

3 0
možnosti
LM

Jeste bych to zkusil jinak, existujou nejaci svedci, kterym za poslednich 10 let postak dorucil zasilku? :)

1 0
možnosti
TV

Ano. Kupodivu jich je dost. Jen nemají potřebu to vytrubovat.

Jak se říká, když jsi spokojený, není co sdělit. Když jsi naštvaný, dáš to vědět ostatním. Proto těch negativních jsou slyšet více.

5 0
možnosti
LM

A to jsem slysel z vypraveni ze postak cekal hodinu pred barakem s recepci, az recepcni pujde na wc, aby mohl podstrcit listecek s nedorucenim

1 0
možnosti
MZ

U nás se taky nezvoní. Naštěstí máme poštu hned ve vedlejší ulici, tak není zas takový problém si tam pro balík dojít. Ale z principu nezvoní a hází lístek do schránky, i když jsou všichni doma.

0 0
možnosti