Diskuze

Člověk v tísni na billboardech děkuje Čechům i v arabštině. Tají za co

Na řadě míst Česka se objevily desítky billboardů a dalších reklamních ploch s nápisy v několika cizích, převážně blízkovýchodních jazycích. Všechny poutače děkují Čechům. Není však jasné za co. Nezisková organizace Člověk v tísni, která si kampaň objednala, zatím nechce prozradit její účel.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Děkovat Čechům v arabštině - to je fakt úlet a my jim na to přispíváme. Za co vlastně děkují, za ten příspěvek ?

0 0
možnosti
JP

To je zajimave, tech 5% rozpoctu teto bandy ,ktere pochazeji od darcu jde na ppmoc potrebnym, a zbytek je na jinem uctu, to jsou prachy z Norskych fondu a statni podpora, a ty se rozfcaji na platy tech dobraku a na zakazky spratelenym firmam.. Uz vidim jak jim nekdo cpe bilboardy zadarmo...

0 0
možnosti
Foto

A73l85e58š 53K61a17b27e98l31a

8. 11. 2017 19:03

Děkují tedy Arabové nebo Člověk v tísni?

1 0
možnosti
MK

Ani nemusím číst diskuzi, abych věděla, jaké nenávistné komentáře tu jsou.

A všechno to je jen ze strachu...

0 2
možnosti
Foto

nečtěte diskusi, ale odpovědět na otázku respondentky, líbilo by se to Arabům kdyby jim na billboard psal někdo česky,děkuji

1 0
možnosti

Je to o to zajímavější, když se usiluje o likvidaci a zákaz billboardů, nesmí na nich být ani česká vlajka a arabské nápisy ano?

Jestli mi někdo něco chce říct, tak česky. Provokace a veřejná masaž tohoto tipu ve mě akorát budí averzi. Jestli chtějí lékaři v tísni udělat z našeho národa , národ rasistů, tak tohle je ten nejlepší způsob.

1 0
možnosti
PT

Koukám, co je tady pracovníků reklamních agentur a pronajímatelů reklamních ploch, kteří přesně vědí, kolik za to Člověk v tísni zaplatil, a ještě navíc taky vědí, že to bylo z peněz českých daňových poplatníků. Náš národ je známý tím, že dokáže nejdříve nakydat na každého strašně hnoje, aniž by se vědělo, co, jak, proč, kdy atd. se opravdu stalo nebo stane. A než si počkat na objasnění této kampaně od Čvt, tak radši jim rovnou budeme nadávat a lhát a vymýšlet si o tom, kolik je to stálo, z jakých zdrojů to platí a jak peníze od dárců používají k tomu, aby je vytunelovali formou bratříčkování s reklamkama. Myslím si, že možná budeme všichni překvapeni, až se dozvíme co a jak. Do té doby jsou takováto prohlášení bez relevantních podkladů jen výkřikem do tmy s cílem rozdmýchat nenávist.

0 3
možnosti
PM

Humanitární billboardy? :-) Nový způsob pomoci potřebným? Nějak mi začíná vadit když se podobné organizace za veřejné peníze a peníze dárců montují do politiky.

7 0
možnosti
PB

Lidi, kde jste vzali to, že Člověk v tísni je placen z vašich daní? Jedná se o právnickou osobu dle soukromého práva. Proč nenadáváte na jiné soukromoprávní organizace a jejich marketingové kampaně?

Peníze, které jdou do ČvT od státu jsou tak přísně kontrolované, že se člověk diví, co ten stát blbne, protože taková kontrola už pak není efektivní. V takových organizacích je cca 300 kontrol ze státní/veřejné správy za rok.

To vám opravdu tak vadí, že podporují sociálně slabé v ČR, nebo dělají rozvojovou pomoc v zahraničí (nikoli u nás)?

2 15
možnosti
DS

Vy máte hodně zkreslené představy o této organizaci . A že dostává peníze od státu , což je od nás si můžete vyhledat kolik . pomoc chudým v cizích státech je ta poslední činnost , co dělají .

3 0
možnosti
MM

Za české korunky

nápisy pro cizí.

...Tak neváhejte a pomáhejte....

5 1
možnosti
PZ

P24e18t17e15r 55Z81a23t62k61o

7. 11. 2017 13:38

.... a co kdyz je to jen forma sponzorskeho daru. Tedy majitel reklamnich ploch zdarma udelal neco pro Cloveka v tisni ... tedy nautratila se ani jedna realna koruna, natoz z Vasi kapsy. Co ted ???

1 3
možnosti
Foto

8-oa na tohle mám přispívat???

5 0
možnosti