Diskuze

Mladíka ukopali a vláčeli za autem. Policisté zatkli podezřelé z Aše

Policistům by se téměř po deseti letech mohlo podařit uzavřít případ vraždy Tomáš Pilaře, kterého pachatelé brutálním způsobem zavraždili poblíž Aše. Údajným motivem byla žárlivost bývalého policisty Martina N., kterého letos v červnu zadrželi vyšetřovatelé spolu s komplicem. Mužům hrozí výjimečné tresty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J32a47k72u24b 64R94o93u80s

16. 8. 2018 6:48

Tohle je absolutní hnus. K čemu jsou psychotesty?!?

0 0
možnosti
Foto

svine! Dozivoti - jediny adekvátní trest!

3 0
možnosti

Podobné prípady sa vyskytujú všade na svete. V každom štáte sa vyskytne prípad keď policista je šéfom gangu, ktorý terorizuje svoje okolie a podobne. Najbežnejšie zločiny policistov sú vyberanie výpalného, drogová trestná činnosť a spolupráca a krytie zločineckých skupín.

Zarážajúca je aj tá skutočnosť, koľko osôb so sklonmi k sadismu sa vyskytuje v radoch polície. Niektorých prípadoch sa zdá, že dotyčné osoby vstúpili do radov polície iba preto, aby mohli páchať trestnú činnosť.

Podobné prípady sa potom veľmi ťažko vyšetrujú, lebo či chceme alebo nie aj u polície platí kolegiálna spolupatričnosť, ktorá bráni tomu aby boli podobné činy, rýchlo a spravodlivo vyšetrené.

Zabrániť tomu sa dá iba tým, aby každý potencionálny policajt, prešiel mimoriadne prísnými psychologickými testami, ktoré odhalia jeho skryté vlastnosti. Tu ale hrozí, že bude nedostatok policistov, lebo policajt, je vysoko rizikové povolanie, ale nie tak dobré platené aká je výška rizika.

1 0
možnosti

Pročítám -li tuto diskuzi, docházím k závěru, že je něco hodně špatně.

Čeští policisté zneužívají uniformy ke svým soukromým zájmům. Čest policisty je až na posledním místě.

Proto by se měly zákony zaměřit na přísnou kontrolu, jak policista své "policejní" zdroje využívá. Řadový policista by měl mít přístup jen k informacím a k informačním systémům "dle své funkce" a každý takový povolený vstup by měl být jen na povolení nadřízeného. Neopodstatněný vstup do informačního systému by měl být postihován.

.

Jak je možné, že policista měl přehled o kamerovém systému? K takovým informacím by měl mít přístup jen velice omezený počet policistů.

Jak je vidět, policisté kašlou na služební tajemství a vyžbrebtají si mezi sebou všechno.

.

Není divu, když policisté dávají svá soukromá telefonní čísla supermarketům a ochranka supermarketu si státního policistu kdykoliv podle svých potřeb zavolá mimo pořadí a mimo záznam. Za odměnu.

Takto policisté zneužívají policejní uniformu pro své soukromé výdělky. Což je začátek zal a takovou vraždou to končí. Tento skutek posunul respekt naši policie na dno žumpy. Čímž se nechci dotknout kriminalistů, to jsou na rozdíl od řadových policistů lidé s mozkem a rozumem. Palec nahoru pro kriminalisty, že toho HA-Zla dostali za mříže. Jen na závěr položím otázku, jestli by nebylo vhodné tu jeho manželku - matku dvou dětí - také nějak potrestat za spolupachatelství, když o tom věděla. Nenahlásit trestný čin je rovněž trestným činem.

3 0
možnosti

To jsou problémy běžné ve všech oborech lidské činnosti české. Policajti nejsou žádní nadlidi.

0 0
možnosti

Tohle jsou ti SLUŠNÍ LIDÉ.

0 0
možnosti
Foto

Čípak byla paní státní zástupkyně asi kamarádka?

Jak si tohle všechno vysvětlit? Některá rozhodnutí mi fakt hlava nebere.

9 0
možnosti

Proč dřív nic nevyšetřili? Protože pes psa nekousne!!

3 0
možnosti

Nevím, kdy česká justice bude pracovat ve prospěch postižených. Spíše to vypadá, že chrání naši "elitu", která je schopna si vše uplatit. V tomto případě jedině doživotí a hned na prvním stání. Jinak justice je bordel a špína, kterou je potřeby urychleně vymést.

8 0
možnosti