Diskuze

Nejsme VV, ale záruku nemáte, hlásí ANO. Námluvy s lidovci nevyšly

Hnutí ANO podnikatele Andreje Babiše čelí skepsi, že přinese podobné zklamání, jako řadě voličů přinesly Věci veřejné. Snaží se proto odlišit. "Záruku vám ale dát nemůžu," připustil jeden z lídrů hnutí publicista Martin Komárek. Podle politologa Stanislava Balíka však lidé rádi zapomínají, koho volili v minulých volbách.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

v bleděmodrém naprosto stejní či ještě horší než VV

1 1
možnosti

ANO nebude jako VV. To je pravda.

Bude ještě daleko horší. Babiš je daleko větší střelec než Vít Bárta.

2 1
možnosti

K75a89r21e66l 20P37r13á20t

24. 8. 2013 9:22

Nejsme VV, ale záruku nemáte, hlásí ANO.

Pane Babiši, uzavřete notářsky ověřenou smlovu a vystavte ji veřejně, že pokud se zpronevěříte svým předvolebním slibům a použijete vstup do politiky ve svůj prospěch, propadne veškerý Váš majetek bývalý i nově nabytý českému státu a pak Vám možná uvěřím a dám Vám svůj hlas.

2 0
možnosti

No a právě proto nic neslibuje :-P

1 1
možnosti

Kdyby KDU-ČSL začala spolupracovat s Babišem a spol., byla by to po znovuobrzení strany opět rychlá sebevražda.R^

2 1
možnosti

Nemam problem volit kazde volby jinou malou stranou;-D

1 2
možnosti

A kdepak máme pana Kmentu, aby nás denně informoval o prorůstání Babišového byznysu do politiky? A panu Komárkovi to nevadí? Já jen, že jste tady dva roky plivali na VV jedovaté sliny, tak očekávám stejné objektivní články. A  nebo nyní není zadání? Jak to říkala Kočí na nahrávce - "Kmenta z MF Dnes, to je ten, co to hraje s námi."

2 2
možnosti

Babiš + ministerstvo zemědělství = totální střet zájmů ;-O

8 1
možnosti

Bolsevickej smejd co zk.rvil pecivo v cele republice

11 3
možnosti

Noví lidé? Nové názory? Nová hesla na bilbordech? Nic z toho neplatí. To si jen jeden hraboš zamanul, že by nebylo špatné nakoupit pár prodejných zakomplexovaných tvorečků, nadělat z nich přes noc lídry a začít řídit Česko jako fabriku. Už zde byl jeden rádoby novinář, několik rádoby umělců a státních úředníků, kteří skončili jak začali. Už teď nejsou nezávislí, protože není ani jeden z nich na bilbordech není bez povinného doprovodu jejich chlebodárce.

5 1
možnosti

OK, tak budeme volit modré straky? Nebo rudé ďábly? Jen proto, že už kradou 20 let nebo protože vraždili už před 50 lety? Nebo chcete volit socialistické pasáky a kriminálníky? Raději budu volit menší stranu, protže ztěch zavedených není koho.

2 1
možnosti