Diskuze

Náš klient chodí na houby s Karlem IV., říká ředitelka Alzheimer centra

Osmdesátiletá dáma přijde k Renatě Horňákové a ukazuje parádní korále. „Krásné, ty tedy jsou!“ obdivně chválí ředitelka Alzheimer centra v Jihlavě. V očích oné dámy se leskne radost. Rozhovor o pacientech s Alzheimerovou nemocí a péčí o ně přináší Magazín VÍKEND.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Nevím proč, ale při čtení článku se mi vybavil film E.A.Poe: podivný experiment.

"Proč bychom se měli snažit udělat nešťastného člověka z naprosto šťastného koně?"

0 0
možnosti
Foto

Mluví hezky a zaplať bánbůh za AC v Jihlavě. Ale má zkušenost je úplně jiná. Mou babičku zabili. Mám k tomu dlouhou historku, můžu ji napsat, kdybyste chtěli, ale takto ve zkratce, ji tam odvezli, aniž bysme o tom jako rodina věděli. Tam ji předávkovali léky a když jsem se dozvěděla, že tam je a honem jsem ji jela navštívit, tak mi ji nechtěli vydat, i když jsem je prosila, ať nám ji vrátí, že se o ni postarám, že bude bydlet u mě.

Jak ji dali ty léky - násilím, tak byla totálně apatická, pomalu chodila, mluvila. Jen se mě zeptala: “Leni, proč jsem tady?” Říkám, neboj, pojedeme domů. A šla jsem to řešit. Nepropustili ji. Za dva dny mi volali, že zemřela na selhání orgánů. No bodejť by ne, když ji bylo 93 let a její orgány už tu chemii nezvládly.

Jo a ještě, když jsem tam přijela, tak měla odřená spodní část lýtek. A jiná pacientka mi tam řekla, že je to z toho, jak je po koupání utírají. Neberou si servítky a jsou hrubí. A kůže 93 letého člověka už je jemná, takže je snadno odřete.

Policii jsem to neřekla, říkám to jen vám tady.

5 0
možnosti
EJ

tak to je mi moc lito.. a nahlasit to mate pravo..

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 0
možnosti
RA

Tak třeba premiér Bartoš chodí na houbičky s prezidentem Fialou

0 0
možnosti

Palec nahoru R^ Víc takových empatických lidí na těchto místech V

7 0
možnosti