Ilustrační snímek

Ilustrační snímek | foto: Marie Stránská, MAFRA

Brněnští kriminalisté našli u dálnice D1 zavražděnou ženu

  • 29
Jihomoravští kriminalisté vyšetřují pravděpodobně poslední vraždu letošního roku. V sobotu odpoledne objevili na ulici Podsedky blízko dálničního tahu na Prahu bezvládné tělo ženy. Kriminalistům se v pondělí podařilo zjistit totožnost zavražděné ženy, nyní se snaží zjistit, za jakých okolností zemřela.

„Stala se obětí trestného činu,“ uvedl v neděli mluvčí jihomoravské policie Pavel Šváb. Policie v pondělí v podvečer řekla, že se totožnost mrtvé ženy povedlo zjistit. „Bližší informace k případu uvolníme, jakmile to bude možné,“ dodal v pondělí Šváb.

Podle zjištění policistů s tělem někdo manipuloval. „Ohledání místa nálezu v brněnské ulici Podsedky kriminalistům potvrdilo, že se neshoduje s místem činu,“ doplnil Šváb.

Bližší informace k činu ale není možné zveřejnit, protože jsou předmětem vyšetřování. Kvůli události v sobotu po poledni policisté uzavřeli část dálnice. Provoz plně obnovili kolem 17. hodiny.

Letos dosud policisté v Jihomoravském kraji řešili jedenáct vražd a všechny objasnili. Tělo dvanácté oběti objevil náhodný chodec, který zavolal policii.


Video