Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Střelec z Havířova legálně držel dvě zbraně

Vrah z Havířova si mohl vybrat, čím bude střílet. Bývalý šéf technických služeb Pavel Slíva totiž legálně vlastnil dvě zbraně. Policisté se domnívají, že použil jednu z nich. Podle psychologů neměl zbrojní průkaz vůbec dostat. Ani oni si ale nejsou jisti, zda bylo možné tragédii zabránit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

gagnn

19. 9. 2006 22:23
chytraci!

Psychologove jsou strasne chytri,jen sedi na prdeli,berou nehorazne penize a kecaji blbosti....Nikdo nevidi do cloveka co si prave mysli,jaky va skutecnosti je aby mohl rict jestli za 5let nekoho zabije nebo ne!takove zoufalstvi muze prozit kdokoliv a vetsina by to podle me resila spis sebevrazdou ale on udelal vec kterou by nikdo necekal.A je to pro me borec!!!!Dobre tem zkorumpovancum tak!!!

0 0
možnosti

gagnn

19. 9. 2006 22:18
to je neco!

Vubec nikdy by me nenapadlo,ze se takova vec stane zrovna v takove prdeli sveta jako v Havru...doufam,ze si ti politici a dalsi supaci uvedomi,ze si lidi jen tak srat nahlavu nenechaji!!!

0 0
možnosti

VanDerPerhotam

20. 9. 2006 11:25
Re: to je neco!

Nevím, odkud jsi ty - BURANE, ale Havířov je na České poměry velké město s téměř 200 000 obyvateli. Je třeba, abys někdy dojel i dál, než do vedlejší vesnice !

0 0
možnosti

gagnn

19. 9. 2006 21:38
zkorumpovanci!!!

No slysela jsem jak jsou ted vsichni na Magistratu zesrani strachy!!!!!!!!!

0 0
možnosti

regulator

19. 9. 2006 22:16
Re: zkorumpovanci!!!

tak to je dobre jsem pro RAZANTNI ale citlive reseni takyvych  krivaren...........at berou prachy..velke vyplaty, statni urednici proc by ne ??  ,kdyz dobre pracujou pro NAS.  Ale slapnou vedle vedome ...tak tvrde po nich.

0 0
možnosti

Step

19. 9. 2006 17:31
Jen houšť!

Ještě by to chtělo pár podobných případů, aby se všechny ty zkorumpované vyčůrané sviňky začaly zamýšlet nad svými skutky. Osobně už se těším, až se konečně někdo s kulovnicí pokusí ulovit nějakého politika, tomu bych už říkal pokrok!

0 0
možnosti

Beranal

19. 9. 2006 17:47
Re: Jen houšť!

Já bych to s těmi politiky nehnal takhle do extrému, mě by stačilo kdyby nějaký osvícený důstojník jako svého času v Anglii nějaký muž jmeném Cromwell nebo jak se jmenoval přišel se svými hochy do parlamentu a vysvětlil poslancům že je rozpouští až se budou živit poctivě.  Potom by tady upravil ten právní bordel, tedy volební systém, imunitu, zrušil Senát, zavedl všeobecné referendum, protikorupční zákony, atd. atd. a potom by ty vydřiduchy do toho parlamentu snad mohli zase pustit nazpátek. :-):-)

0 0
možnosti

www.MujGLOCK.com

19. 9. 2006 14:43
PRO REDAKTORA - odborne terminy

Vazeny pane redaktore, pokud uz o necem pisete, bylo by zahodno znat zakladni pojmy. Konkretne zde narazim na "zbrojni pas". Tento neni cestovnim dokladem a tudiz neni pasem, ale spravny nazev je zbrojni prukaz. Uvital bych, kdybyste si dany termin pevne zafixoval do pameti, protoze to cely clanek z odborneho hlediska srazi na pouhy balast a bulvar.

0 0
možnosti

utanův stín

19. 9. 2006 14:50
Re: PRO REDAKTORA - odborne terminy

A co teprve kulky. :-)

0 0
možnosti

pepe999 from Manchester

19. 9. 2006 14:29
Tohle uz jsou clanky

o nicem. To by u kazde autonehody musel byt clanek o tom, ze dotycny mel auto v drzeni legalne a mel ridicsky prukaz. Co to je za stupiditu, v CR ma drtiva vetsina lidi, kteri maji zbran tu vec legalne a na zaklade zbrojniho prukazu. Pokud ho nejaka banda dohnala nekoho zabit, vcetne sebe, tak to nebudu hazet na zbran, ale zeptam se taky proc, kua, ne?? V CR by si zaslouzilo postrilet toti z nemalo lidi, kvuli tem svinstvum, co delaji...(Y)Rv

0 0
možnosti

www.MujGLOCK.com

19. 9. 2006 14:46
Re: Tohle uz jsou clanky

Druhou veci je, ze za minuly rok zemrelo na silnicich, tj. v primem dusledku prave tech aut, vice nez 1200 osob (tj. prumerne 3,5 lidi denne). To mi opravdu osobne prijde trosicku v nepomeru ke kratkym palnym zbranim, ze?

0 0
možnosti

Fredero

19. 9. 2006 13:59
A dejte uz pokoj s psychotesty-stava se v dejinach normalne, ze normalni lide uz nesnesou zkorumpovanost systemu..

U normalnich nikdy nenormalitu k pouziti zbrane nezjistite-to by je nesmel pouzivat nikdo..

Toho cloveka podle zprav z novin evidentne okradali systematickymi machinacemi, vlastnimi penezi uplacenym pravnikem, kteremu nechali delat POSUDKY, NA ZAKLADE BEZ ROZSUDKU SOUDU MU UKRADLI-PREPSALI NA SEBE AKCIE, ktere jeste pred tim od nej chteli koupit za par set tisic..

Ze strany radnice Havirova to dost pripomina vydiranï mafie, ktera za Vami prijde domu, ze mate pekny dum, ale chce v nem bydlet jejich sef, tak jim ho za mnohem mensi cenu-napr. par set tisic prodejte-nebop Vam jeste ublizi(k tomu se vedeni radnice diky tomu, ze uz nemame komunismus, nedostalo!).

0 0
možnosti

trampino

19. 9. 2006 14:27
Re: A dejte uz pokoj s psychotesty-stava se v dejinach normalne, ze normalni lide uz nesnesou zkorumpovanost systemu..

Je neuveritelne jak lidi v CRdokazi odsuzovat smahem na zaklade toho co slysi v mediich. Vsadim se,ze kdyby jste zil v padesatych letech,tak by jste se vehementne podepisoval pod petice zadajici smrt zradcu a americkych zaprodancu. Protze to prece o nich rikali v novinach. Nevim jake ma ten pripad pozadi. Zato vim bezpecne jedno. Kvuli mizernejm par tisicum zabyl jeden magor naprosto skvelou zenskou, ktera nikdy neudelala nikomu nic zleho a byl to jedna z nejoptimistictejsich, nejvitalnejsich a nejinteligentnejsich lidi jake jsem kdy znal. Rodine, na ktere se osud v poslednich dvanacti mesicich vyradil neuveritelnym zpusobem (zaplavy, nekolik umrti a vaznych zdravotnich problemu) sebral hlavni oporu, ktera davala vsem nadeji. Jenze to clovek s vasim uzkym rozhledem nemuze pochopit, protoze o tom se v novinach nedoctete. Ale uvedomte si jedno. Mluvil by jste stejne, kdyby vam z cista jasna nekdo zavolal a oznamil vam ze vam zastrelili nebo treba prejeli maminku, tetu nebo treba dceru???

0 0
možnosti

Fredero

19. 9. 2006 13:55
Jen se ukazala zkorumpovanost vedeni Havirova-chteli ho okrast cenou za par supu(kolektivizace 50.let)-nedal jim to, tak ho okradli najatym pravnikem bez soudu machinacemi..

At se z toho strelce snazi udelat v novinach blazna, stejne nemuzou poprit a leckde uvadeji, ze ty akcie od mesta dostal za 100 tisic a 5 let byl v cele te firmy, az ziskaly vyssi hodnotu. Mesto je od nej pak chtelo zpet-kdyz ho vyhodilö za stejnou cenu + inflaci. Samo si objednalo pravnika-onu zastrelenou, ktera udelala posudek, ze na ty akcie vlastne nema ani pravo-protoze mu je mesto dalo puvodne vlastne nezakonne!!! Jak rikaji rusove - Clovek je, paragraf se najde. Ty akcie mu bez jeho souhlasu i bez souhlasu soudu prepsali na sebe zpet!!Vlastne ho totalne e bez jakychkoliv soudu ve spolupraci s tou pravnickou okradli!!!

TOMU SE RIKA KORUPCE NA RADNICI A CELE VEDENI HAVIROVA, ktere se na tom podilelo, by ted melo byt jeste vysetrovano a jit sedet za zlikvidovani toho cloveka, ze uz ten cesky korupcni system nesnes!!

0 0
možnosti

misot

19. 9. 2006 14:00
Re: Jen se ukazala zkorumpovanost vedeni Havirova-chteli ho okrast cenou za par supu(kolektivizace 50.let)-nedal jim to, tak ho okradli najatym pravnikem bez soudu machinacemi..

Snad tento případ bude trochu výstrahou pro ostatní mocenské mafie, že nesmrtelnost si nekoupí .

0 0
možnosti

vercingetorix

19. 9. 2006 12:41
shrnuto

K diskusi:psychotesty a přísnější udělování ZP samozřejmě nejsou zaměřeny na organizovaný zločin,ale na labilní jedince,kteří jsou často diagnostikovatelní už ode dveří.Jde jen o to OMEZIT riziko vražd při pominutí smyslů!!!!!

0 0
možnosti

Fikos

19. 9. 2006 12:44
Re: shrnuto

to je jasný,jen bych si od toho nesliboval zázraky jako v tom článku ..

0 0
možnosti

Axelroth

19. 9. 2006 12:16
...hmmm...

vsadim se ze policajti uz ted prdej blahem a tesej se co udelaj s odmenama ktere dostanou za rychle dopadeni dvojnasobneho vraha...

;-)

0 0
možnosti

loslos3

19. 9. 2006 12:28
Re: ...hmmm...

Mrtví se nedopadají.->-

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Co v EU prosadili čeští europoslanci? Nabíječky i Erasmus, připomínají se

28. dubna 2024

Premium V Bruselu a Štrasburku proběhlo v týdnu velké loučení. Ve stávajícím složení se totiž europoslanci...

Děti na Haiti cestou do školy překračují mrtvoly. Misie z USA líčí praktiky gangů

28. dubna 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v USA Co mi vyprávěli po telefonu známí z Haiti, k nimž tam jezdím: školy a obchody se řídí podle toho,...

Zastřelili ho, pomočili a pověsili. Jak vznikla fotka mrtvého Mussoliniho

28. dubna 2024

Seriál Doufal, že uteče a i s milenkou dožije v bezpečí. To by se však víc než dvě dekády nesměl chlubit...

Hamás zveřejnil video Američana a Izraelce unesených v říjnu loňského roku

27. dubna 2024  19:18,  aktualizováno  21:55

Palestinské hnutí Hamás v sobotu zveřejnilo video zachycující dva z rukojmích, které uneslo při...