Ilustrační snímek

Ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Policisté zatkli muže, který dělal školačkám nemravné návrhy

  • 3
Kriminalisté dopadli muže, který v dubnu opakovaně obtěžoval nezletilé dívky na kladenském sídlišti Kročehlavy. Třiapadesátiletý muž jim nabízel i menší peníze a v několika případech oslovil i nezletilé chlapce. Od pondělka je v policejní cele.

Zadržený muž nyní čeká, jestli na něj státní zástupkyně kvůli ohrožování výchovy mládeže a svádění k pohlavnímu styku nechá uvalit vazbu.

Zatčený podle mluvčí policie Jany Šteinerové na dívky nesahal, pouze jim dělal nemravné návrhy. Naposledy o víkendu. Když ho pak děti v pondělí znovu uviděly před 11. základní školou, informovaly strážníka, který hlídkoval před školou.

Muž byl zadržen v nedalekém baru. Policisté později zjistili, že už v minulosti byl za obdobnou trestnou činnost stíhán.

Podle police ale nemá nic společného s napadeními devítileté a dvou třináctiletých dívek, která se v minulých dnech odehrála rovněž v Kladně. V těchto případech figurují dva různí útočníci, kteří jsou mladší než zadržený muž a po kterých policie stále pátrá. - čtěte Násilníci v Kladně přepadávají školačky


Video