KRIMI TÝDNE: Opilec se oháněl tatínkem a maminkou, druhý testoval policii

  • 0
Opilci se tento týden opět činili. Jeden z nich se rozhodl prověřit připravenost policistů a tak v ulicích Prahy rozbil pár věcí a čekal, za jak dlouho přijedou. Přijeli rychle! Stejně tak si počínali strážníci v Brně, kterým cestu zkřížil opilý mladík, vybavený cennými radami svých rodičů. Uniforma ho však přesvědčila, že rodiče nemusí mít vždycky pravdu.

Možná právě rodiče pětadvacetiletého mladíka už měli dobré zkušenosti s muži zákona a tak svého synka vybavili do života jediným moudrem – všechno zapírat. Vzhledem k tomu, že mu teď hrozí vězení, to asi nebyla rada nad zlato.

Konec týdne však s sebou přinesl i pár pozitivních věcí. Majitel srbského autobusu, který odtahovka minulý týden vyhodila u silnice v Ústí nad Labem, se ke svému nepříliš povedenému odstranění vraku postavil čelem. Sám sice do města nad Labem nepřijel, ale poslal spojku, která si nasypala hromadu popela na hlavu, zaplatila městu za odtah vraku na odstavné parkoviště, možná se i omluvila a za doprovodu strážníků opustil autobus město. Doufejme, že nejen mimo Ústí nad Labem, ale i mimo republiku.

, iDNES.tv

Video