Diskuze

Anarchistu drželi nezákonně ve vazbě bez veganské stravy, požaduje statisíce

Martin Ignačák, obviněný v kauze takzvaného teroristického útoku na vlak, se domáhá u ministerstva spravedlnosti odškodnění 302 tisíc korun. Soudy jej sice nakonec pravomocně obžaloby zprostily, ale ve vazbě strávil nezákonně pět měsíců. Navíc si stěžuje, že mu Vězeňská služba neposkytla veganskou stravu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vegan - mimozemšťan

0 0
možnosti
PZ

Tady evidentne selhal nekdo pri vychove.

3 3
možnosti
PZ

A umrel hlady?Vykrmenej je dle fotky dobre takze by platit mel spise on.V jednom se mohl presvedcit,MASO mu evidentne neublizilo.

1 1
možnosti
JM

Ještě bych mu naložil pětadvacet ran na záda.V rámci anarchie,samozřejmě...

6 2
možnosti
PC

Měl by jít dělat něco užitečného, namísto hloupostí. A strava? Je ve vězení - takže by stačil chléb a voda. A statisíce? Zatím neudělal pro tuto zemi nic užitečného, takže ať je rád, že je rád. Bych mu dal statisíce...

7 2
možnosti
ZH

Dal bych všem vězňům veganskou stravu a bude pokoj i s muslimy a indy, aby se nehádali co můžou nebo nemůžou jist. Bezmasá strava možná donutí některý se polepšit. A to samé je s kouřením, co má kdo v base hulit.

5 0
možnosti
MB

jenže je nezdravá

1 3
možnosti
ON

a na to jste přišel jak?

0 0
možnosti
LP

Stát by měl toto odškodnění rozhodně zaplatit, jinak by částka mohla být mnohem vyšší. Pokud někdo pochybil ze strany státu, měl by být kárně či jinak potrestán.

1 1
možnosti
MB

z textu nemám pocit, že by někdo pochybil. Byl ve vazbě v rámci vyšetřování závažného trestného činu coby důvodně podezřelý. Ne každý, kdo je podezřelý, je nakonec odsouzen, ale to snad neznamená, že to bylo pochybení.

1 2
možnosti
JP

no neke, anarchista, odpurce veskere statni moci, a pozaduje neco tak prizemniho, jako jsou prachy ? kdyby alespon svetovy mir ...

18 3
možnosti