Naše zoosoutěž pokračuje

- Už od ledna můžete s námi týden co týden soutěžit o dva volňásky do pražské zoo, občas přidáváme navíc zajímavou prémii. Proběhlo již pětadvacet kol a už je z vás, soutěžících, docela slušná parta. Proto chceme ve spolupráci s pražskou zoo pokračovat. Ba co víc! Uvítáme pokud nám napíšete své zajímavé zažitky či příběhy týkající se zvířat, ať už exotických, domácích, nebo volně žijících. Pokud máte, pošlete také fotografii ilustrující váš příběh. Připojíte-li k vašemu příspěvku souhlas se zveřejněním, objeví se nejzajímavější text přímo na našich stránkách.

Neohlásili jsme výherce z předchozích třech kol (byla jsem na dovolené), a tak se teď dozvíte všechny výsledky najednou. Od příštího týdne pak budou jednotliví výherci zveřejněni vždy následující týden, tak, jak bylo až dosud zvykem.

Správné odpovědi:

23.kolo - Hrochu obojživelnému patří stopa na obrázku pod písmenem C. Vstupenky vyhrává Lukáš Dolanský z Prahy.

24.kolo - Bizon patří mezi přežvýkavé sudokopytníky. Správně je odpověď pod písmenem B. Vstupenky získal Jan Bureš z Hradce Králové.

25.kolo - Nosorožcova kůže se skrývá pod fotografií označenou písmenem B. Za správnou odpověď vstupenky dostane Zdeněk Bambas z Prahy.

Posílejte nám, prosím, kromě správných odpovědí také svouji adresu, na kterou můžeme výhru odeslat.


Video