Diskuze

Ideální Evropan v jedné zemi nežije

Perfektní Evropan se narodí v Rakousku a do školy bude chodit ve Finsku. Zaměstnání si najde v Nizozemsku a volný čas si bude užívat ve švýcarské přírodě. Podzim života stráví v Maďarsku. Ukazál to celoevropský průzkum časopisu Reader´s Digest.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

maca

30. 5. 2003 12:14
hovnivaluv ostrov
Hovnivale, kolik nespokojenych Evropanu se muze odstehovat na tvuj stredomorsky ostrov?
0 0
možnosti

???a!

30. 5. 2003 4:44
Idealni Evropan v jedne zemi nezije
Ja bych definitivne nezil ve fuckin'  Cesku, kdyby mi platili meloun $$$ denne!
0 0
možnosti

zuzana

27. 5. 2003 11:59
EU
Včera byly německé, francouzské, portugalské zprávy, ano i BBC plné novinek o tom, že Německo a Francie protlačují zásadní změny.  Mimo jiné stálého prezidenta EU, tedy konec střídání všech států, a zavedení ministra zahraničí EU, to jest jednotnou zahranišní politiku.  Poprvé se také začíná otevřeně hovořit o tim, že zákony EU ruší jakékoliv protichůdné zákony jednotlivých zemí.  Tohle už není omezená suverenita, to už není vůbec žádná.  Proč o tom v českém tisku není ani slechu?
0 0
možnosti

šakal

27. 5. 2003 12:21
No,...
...ono je to prašť jako granát! Ten, kdo to vědět chce, ten si to už dávno zjistil...a ty, kdo to slyšet nechtějí, těžko něčím přesvědčíte.
 
Mimochodem: spousta pitomců se raduje z toho, že už si vládnout nebudeme muset!!!
0 0
možnosti

marek

27. 5. 2003 5:46
michani narodnosti
Sedet cely zivot na jednom fleku, vzit si vzdalenou nebo i blizsi pribuznou, mit s ni poloincestni deti. Takove zdegenerovane kouty nejsou po Evrope vzacnosti. Pak se divite ze se z toho mnozi blbeckove a polointeligenti. Vetsinou vsude plati zakon, ze deti bratrancu a sestrenic se muzou brat. Nekde povoluji i bratrance a sestrenice. To uz je pak zarucena degenerace. Kdo chce mit inteligentni potomky, potrebuje cerstvou krev do rodu. Nejlip si vzit cizinku. EU ma svoje vyhody. Mimo jine na tom zavisi inteligence pristich generaci.
0 0
možnosti

šakal

27. 5. 2003 10:53
Tedy,...
...Vás nezachrání ani sňatek s příslušnicí jiného živočišného druhu, natož s cizinkou
 
 
 
 
0 0
možnosti

Glum

24. 5. 2003 3:19
Ideální Evropan je běženec?
Perfektní Evropan se narodí v Rakousku a do školy bude chodit ve Finsku. Zaměstnání si najde v Nizozemsku a volný čas si bude užívat ve švýcarské přírodě. Podzim života stráví v Maďarsku....
Takhle si představuju perfektní peklo doživotního běžence nebo kočovníka bez vzahu k rodné hroudě. Nejsem asi ideální evropan. Mám rád svůj kousek půdy, dům, otčinu našich dávných králů. Proto mě vůbec neirituje sedět na prdeli... Tu jejich Evropu si ráčej vetknou za stuhu...
0 0
možnosti

Filip

25. 5. 2003 14:06
Re: Ideální Evropan je běženec?
To je ale presne o tom, ze klidne muzes zustat doma. Jsou ale lide, kteri chteji mit moznost pracovat a zit kde se jim zrovna zachce a kam je zivot zanese. Nechci davat za priklad USA, ale ten system se mi libi. Jedna mena a muzes zit treba 5 let v Montane v horach, pak se prestehovat k mori na Floridu atd. Kazdy sveho stesti strujcem. Jsem pro EU. Hezky den!
0 0
možnosti

Fakta

21. 5. 2003 17:48
ideální Evropan
Měl by se vyhýbat Švýcarku, neb není  a zatím dle referend není a nechce být členem  EU. Texty by se měly držet  skutečnosti.
0 0
možnosti

Matrix69

23. 5. 2003 10:49
Re: ideální Evropan
Ale je pořád v Evropě, jestli se nemýlím...  Nebo snad země, které nejsou členy EU, nepatří do Evropy?
0 0
možnosti

Ales

21. 5. 2003 13:49
Ja
jsem se narodil v Rakousku-Uhersku, do skoly jsem chodil v Ceskoslovensku, za druhe svetove valky jsem bojoval za nacky, cely zivot pracoval v SSSR a tet mne o duchod okrada ukrajinska vlada. Nikdy jsem sve rodne Mukacevo neopustil ....
Tak to jsem takdy idelailni Evropan ne?
Nechapu co ma tenhle clanek zase znamenat. Idealni Evropan je zrejme cikan ze tak vandruje po cele Evrope. No gadza to urcite neni protoze gadza znamena majitel pudy, cili dnes bych to chapal jako nekdo kdo ma nemovitosti nebo vubec nejaky releventni majetek ktery je problem neustale premistovat jako maringotku ktera se jen zaprahne za kone a jede se. Majetek ktery se daval dohromady po cele generace a o ktery se musi starat a udrzovat ho. Ale to zrejme socualistum v Bruselu vadi aby mel nekdo nejaky majetek tak preferuji format Evropana coby luzy bez domova a nejspise i bez narodnosti ktera ani nevi kdo byl jeho deda a kde ma horb, luzy ktera nic nema a nebudi tak v nikom zavist a ktera jen tahne nekam podle toho jak ji soudruzi nad hlavami zapraskaji bicikem jako dobytek, a ktera si na nic ani nevidela protoze ji to soudruzi vsechno peclive zdani nejakou horentni sumou.
Tot zrejme idealni euroobcan.
Zajimave je, ze v USA nic takoveho neni u normalnich slusnych lidi. Tam se proste nekdo kdyz uze se presune z mist kde jeho predci zili usadi na miste a prosperuje, a ne aby minuli rok tamhle, tenhle rok tady a pristi zase jinde.
Cele je to jak proste obhajit nesmyslnost volneho pohybu osob. Jako by to byl problem pockat na hranich mar minut a ukazat pas. To je snad to nejmensi kdyz nekdo cestuje stovky km, ve vlaku budete muset stejne pri nejmensim ukazat pruvodcimu jizdenku coz zabere stejne casu jako ukazat pas.
0 0
možnosti

Dan

22. 5. 2003 16:32
Re: Ja
Proboha, cos to kecal za kraviny, Alesi, vzdyt to bylo naprosto bazduchy tlachani!!! Jsem pohorsen tim, jak nekdo muze takhle blbe zvanit a ani u toho nepremyslet.
0 0
možnosti

Hrad

21. 5. 2003 12:35
Evropan
Idealni Evropan se narodil v Evrope, Evropskym rodicum. Nejmenuje se Ali nebo Muhamad a na dovolenou nejezdi do Iranu.
0 0
možnosti

ALÍ HASAN MADŽÍD RAZÚKÍ GHAFAR SULAJMÁN TIKRÍTÍ (Generálporučík, velitel, předseda , bezbrzd pán)

20. 5. 2003 18:35
Nebo TEST INTELIGENCE :-)
http://www.mensa.nl/Index.asp
0 0
možnosti

ALÍ HASAN MADŽÍD RAZÚKÍ GHAFAR SULAJMÁN TIKRÍTÍ (Generálporučík, velitel, předseda , bezbrzd pán)

20. 5. 2003 18:33
A celkove doporucuji vsem UDELAT SI TEST INTELIGENCE :-)
http://www.mensa.cz/cze/page0301.php
0 0
možnosti