Diskuze

Pedagogové napříč krajem jsou v karanténě po semináři, tři školy neotevřely

Kolem stovky pedagogických pracovníků z různých škol napříč Zlínským krajem je v karanténě poté, co se setkali na společném semináři. Ten pořádal v polovině minulého týdne Zlínský kraj a účastnili se ho především asistenti pedagogů a výchovní poradci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gazdík chtěl osobně zdělit, že mají 200 mil na rozfofrování za blbosti...

2 0
možnosti

Tady je evidentně potřeba úplně jiné gramotnosti... o nějakém jednání, konferenci online Gazdík a spol. asi v životě neslyšeli... neskutečná hloupost.

4 0
možnosti

€€ Seminář se týkal možností čerpat peníze na školní aktivity. K dispozici je asi 200 milionů korun namátkou na rozvoj čtenářské gramotnosti, technických nebo matematických dovedností.

Zavostalost v českém školství bije do očí i do bubnů!

Zatímco jejich žáci se nemusí potkat vidět, přestože spolu komunikují 20 hodin denně, školní krajský radní P. G. uspořádá hromadný seminář na utrácení peněz aktivitami, které jsou snad v náplni školní práce.

I za bolševika vycházely děti ze základní školy buď gramotní a nebo negramotní! Negramoty nezachrání ani dvě asistentky inkluze na jednoho.

Takže teď mají zúčastnice dost času proniknout do tajů internetové konverzace nejen na drby a kobyliny, ale i pro práci.

3 0
možnosti

Tak se krade. Zbytečné semináře, školení atd.

7 0
možnosti

bylo by třeba udělat seminář o tom co to je internet

6 0
možnosti

J35a46n 53S39o19u77č26e73k

1. 9. 2020 8:59

Myslím si, že pedagogové by měli mít zakázáno účastnit se testů na covid-19, neboť jinak letošní školní rok bude probíhat stylem 3 dny ve škole, čtrnáct v karanténě. A radost rodičů, kteří nebudou vědět dne ani hodiny, kdy třída nebo škola spadne do karantény a oni budou muset zůstat s dětmi doma, si nedovedu ani představit.

0 0
možnosti

vaše děti se doma samy bojí?

0 3
možnosti

J51a30n 94N70o74v72á92k

1. 9. 2020 8:53

Všichni věděli, že je tu potenciální problém, ale museli za každou cenu pořádat zbytečné semináře, které stejně slouží jenom k tomu, aby se utratily plánované peníze a lidi se tam zadarmo najedli.

14 1
možnosti

Tvl udělat kontaktní seminář pedagogů může napadnout jen radní ze Zlínského kraje ;-€ To jsem zvědav jak budou představitelé STAN a KDU vykřikovat něco o neschopnosti zvládnout epidemie:-P

18 0
možnosti

Lidem nedoporučuji se shromažďovat a sami pořádají semináře. Co lze také čekat od Gazdíka?!

13 0
možnosti

A společné brčko bylo? ;-D

9 0
možnosti