Diskuze

I některé čtyřleté děti si nejsou jisté orientací, říká zlínský sexuolog

Ve Zlínském kraji otevřel ambulanci první sexuolog. Do nové ordinace Pavla Havelky v Baťově nemocnici mohou přijít muži, ženy, páry, teenageři nebo rodiče s dětmi. Podle něj je možné, že v tomto regionu bude trvat déle, než si lidé zvyknout mluvit o intimních tématech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už přímo slyším, jak si děcka ve školce povídají: Ty jo, už tu nejistotu nesnesu, zase jsem ségře sebral panenku a líbí se mi její růžové tričko, co dostala k narozkám, chtěl jsem stejné, ale mamka mi koupila modré, co s tím mám dělat. Musím se objednat k sexuologovi.;-D

4 0
možnosti
MP

Kdyby nebylo toho posledniho odstavce, tak bych nemel nic proti. Tak, jako navsteva psychologa, tak sexuologa o to vice, je to takove pro kazdeho cloveka asi citlive tema. Ovsem ten bohapusty a pro mne odporny zvast, ze "chodi" i ctyrlete a petilete deti, to proste neprekousnu. Za prve je to samo o sobe nonsens, protoze se tam pise, jak kratce je otevrena ordinace a uz prisli i muzi, najednou "chodi" deti. Ja jsem si obcas jako ctyrlety kluk taky obcas nehral jenom s autickama, obcas i s panenkama. Moje osmileta dcera rada hraje fotbal, trileta si casto hraje s autickama, to, proboha, o necem vypovida, o nejake nejistote s orientaci? At jsou nekam, v tomto jsme jeste v Cesku celkem normalni.

3 0
možnosti
JZ

Pokud ten doktor zcela vážně vyšetřuje sexuální orientaci u čtyřletých dětí, tak to není žádný odborník, ale pouze parazit. Jediná pomoc, která se dá v takovém případě poskytnout, je psychologické vyšetření rodičů.

3 0
možnosti
JP

J75a18n 17P57o49k39o96r14n62ý

6. 11. 2021 21:25

Jára Cimrman také přišel na to, že je chlapec až skoro v dospělém věku, protože musel donosit šaty po sestře. V některých rodinách lze najít asociaci.;-)

4 0
možnosti
SW

To je takove ponekud americke, ve 4, 5 letech deti jeste ani nevedi, co poradne jsou, natoz jakou maji orientaci. V USA se toto nebezpecne podporuje, ac to nema casto hlubsi koreny, ale rodice nuti deti stat se cimsi, cim by se nestaly, kdyby mely normalni vychovu. Spousta holek si hraje s klucicimi vecmi, stylizuje se jako kluci, ale pubertou se to zmeni, u chlapcu je to podobne. Sexuolog muze pomoci, jiste, ale muze take napachat skodu, je nebezpecne delat zavery u velmi malych deti. Pan asi jede na americke modni vlne.

3 0
možnosti
Foto

A jsme v Americe

Pan doktor zavětřil a jede na vlně....

Postaví si na tom živnost a je neprůstřelný

7 2
možnosti
JP

Dcera se ve čtyřech letech cítila být králíkem , je jí osmnáct ,

bohužel z toho vyrostla :-(

3 0
možnosti
IB

„Chodi uz deti od ctyr, peti let, ktere si nejsou jiste svou orientaci ... Je to otazka psychologie a pecliveho rozboru anamnezy.“

Pane doktore, prave v oboru sexuologie je nutna spoluprace lekaru vicero specializaci.

U k Vam „prichazejicich“ deti 4, 5 let starych je predevsim nutna anamneza jejich rodicu.

„Do ordinace mohou prijit i rodice s detmi“ znamena, ze do ordinace vedou rodice deti.

Rozebirat sexualitu ctyr ci petiletych je proti vsem zasadam a poznatkum lekarske vedy.

Toto Vami uvedene tema se zda byt jen propagaci trendu, provazejicich v poslednich letech spolecnost a lekarskemu oboru a poslani kontraproduktivni.

10 2
možnosti
JT

J24i14r46i 72T64i62c59h46y

6. 11. 2021 14:32

Precetl jsem titulek a hned mne napadlo, ze ten chlapik patri na psychiatrii.

9 2
možnosti
MZ

Tak toho by se nějaký LGBT rád ujmul a čtyřletému dítěti rád poradil.

5 0
možnosti