Diskuze

Zakázku na bourání prádelny v Baťově nemocnici řeší antimonopolní úřad

Nad bouráním prádelny v areálu zlínské nemocnice visí otazník. Kvůli vyhlášené veřejné soutěži se mimořádně sešla dozorčí rada a zakázala nemocnici podepsat smlouvu o demolici do doby, než v této věci rozhodne Úřad pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS). Soutěž kritizovali krajští opoziční zastupitelé. Dozorčí rada také doporučila její zrušení a vypsání nové.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J21a76n 38Š15i30k

1. 12. 2021 15:47

Na kraji je to stejné jako na městě. Nic, nic, nic a jedno velké nic. Miluji ze srdce Zlín, ale nejlepší pro něj by byl návrat ke starému zemskému zřízení, než tady ti neschopní matlafousové, kteří netrefí ani na úřad.

3 0
možnosti
IM

I98v81a34n 31M12a90ř54á68k

1. 12. 2021 13:14

Jeví se jako předem připravená a korupční - řekl pan Gazdík. V kontextu toho, co se dělo i za jeho vlády je to přinejmenším úsměvné vyjádření. Např. výběrové řízení na zpracovatele projektu nové nemocnice, dopravní obslužnost a řada dalších kauz.

3 0
možnosti
JP

Mám obavu, že to co jsem si myslel, se stane skutečností. Do vedení nemocnice se měl dostat někdo, kdo už řídil podobně velký špitál v minulosti včetně řízení v něm větších investičních akcí. Nevím, jak kraj chce postavit s tímto vedením urgent a internu za 3mld, když nejsou schopni ani správně zprocesovat demoliční práce za pár milionů.

4 0
možnosti
MP

Nemocnici hrozí promrhání až sedmi milionů korun,“ upozornil Petr Gazdík (STAN)

Asi je to i cena za odvoz na řádnou skládku.

To není pane Gazdík jak u Vás v Suché Lozi, kde posečenou trávu vyvezete za obec na cizí soukromý pozemek bez vědomí majitele. :-P

4 0
možnosti