Diskuze

Zlín bude mít přebytkový rozpočet, opozice v něm postrádá větší investice

Na investice ve Zlíně půjde příští rok 244 milionů korun, což je o více než 80 milionů více než rok předtím. A částka se ještě může zvýšit. Podle opozice však scházejí zásadní akce, které by město posunuly dál. Rozpočet radnice je naplánovaný jako mírně přebytkový.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Když nad tím článkem přemýšlím, převládá ve mě beznaděj. Logika radnice opravdu vyráží dech. Zlín se vylidní. Opravíme starým chodníky, oni po nich nějak došoupou, tržiště jim stačí, jezdit nikam za chvíli už nebudou, tak nač nové nádraží, auty také nebudou moci, tak dopravní situaci také neřešíme. Opravíme Baťův památník, to jim k nostalgii stačí.

6 0
možnosti
Foto

V10í55t 44M39a59c34h

15. 12. 2017 13:26

Tohle vedeni mesta at uz jde konecne pryc. Neudelali vubec nic, by tomu vyvoji k malomestu zabranili. Diky, ze tady existuje univerzita! Bez ni by to bylo provincni mesto.

Vedeni mesta nepomaha lidem s bydlenim (nemaji kde vyrust bytove domy, nejsou vytycene rozvojove zony, nestavi vlastni), nic neudelali s dopravou (mesto je prervane auty, nejsou zachytna parkoviste, nejsou parkovaci domy, smyslupne navazujici cyklotrasy nejsou), podpora podnikani nula (opet bez vytycenych zon, podpory malych a zacinajicich podnikatelu), ve sportu se penize tlaci snad jen do hokeje a pak par drobnych penez.

Proc by tady meli mladi zustat? Drahe bydleni, spatne sluzby, mesto nezije, misto podpory aktivit je udusa do zeme.

Tesim se na volby a doufam, ze tam bude nekdo s vizi.

12 0
možnosti
KC

Vítku, líbí se mi Váš optimizmus!

5 0
možnosti