ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: KŘP Královéhradeckého kraje

Neznámý muž ležel v Uherském Hradišti na silnici, přejelo ho auto

  • 39
V sobotu ráno došlo k tragické nehodě v Uherském Hradišti, mladá řidička zde přejela muže ležícího na silnici. Muž přes veškerou snahu záchranářů zemřel na místě. Policisté se obrací o pomoc veřejnosti, protože se jim dosud nepodařilo mrtvého ztotožnit.

Tragédie se stala krátce před čtvrtou ráno na třídě Maršála Malinovského, nedaleko křižovatky s Dvořákovou ulicí. Muže přejelo osobní vozidlo řízené pětadvacetiletou řidičkou z Uherskohradišťska. „Muž i přes okamžitou pomoc střet nepřežil. Vzhledem k tomu, že se dosud nepodařila zjistit totožnost zesnulého muže, žádáme o případné informace i veřejnost,“ uvedl mluvčí.

Muži bylo asi 30 let, měl štíhlou postavu, světle hnědé vlasy a na sobě černou mikinu s kapucí a šedé rifle. Jakékoliv informace vedoucí ke zjištění jeho totožnosti přijmou policisté na tísňové lince 158.

Podle dostupných informací je muž 14. letošní obětí dopravních nehod ve Zlínském kraji, z toho třetí na Uherskohradišťsku. Za celý loňský rok si nehody na silnicích v regionu vyžádaly životy 22 lidí.

,