- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ty jsem mel letos zcela nahodou v Beskydech, mohu rict docela dobre
Cyrilovy hořčičné jsou nejvíc!
Po nekolika ukazani vyroby bramburek, kde kazdy vyrabi tuny si rikam, ze nejsme narod pastikaru, ale snad narod bramburkaru :)
No, zaciname byt, viz prodeje... ty rychle rostou vsem bramburkarum...
nechapu, kdo to všechno sni. u nas doma to není vůbec a to, co zkonzumujeme při nejakych oslavách ci firemních akcich, by se veslo do jednoho pytliku za rok.
Představa jak tam plavou v těch obřích fritézách mě znechutila dostatečně... si radši hodím doma na plech a nemusím se bát o žlučník.
Opravdu výborné brambůrky. Jen doufám, že nedopadnou jako Hobžovky. Ty taky přešly na moderní výrobu a teď jsou chuťově naprosto hrozné.
Na strážnických minimálně deset let chuťově není žádná změna. Luhačovické po zavedení nových technologií dokonce subjektivně zlepšili chuť. No a pokud chcete opravdu klasické hospodské brambůrky se sáčkem ze kterého ještě vyteče i lžička oleje tak si zajeďte do Kunovic u Uherského Hradiště - místní restaurace Fialka - tam takovou domácí klasiku nabízí ;)
Nedávno článek o Strážnických teď Krajčiho... hmm asi nějaká reklama ;-)
ale oboje dobrý a lepší než pššt nejmenovat Bohemia chips
Strážnické, do kterých cpou glutamát? To jsem nikdy nepobral, proč k tak výrazným chutím, jako je sůl a česnek, ještě cpou tenhle humus zvýrazňující chuť.