Diskuze

Whisky akademie: pět omylů o párování s gastronomií

Whisky zabije chuť pokrmu, pro spojení destilátu a jídla nemohou existovat pravidla, některé kombinace ani nemá cenu zkoušet. Seznamte se s pěti mýty o párování whisky s gastronomií a zkuste prověřené tipy na kombinaci whisky například se sýrem, lososem nebo sushi od odborníka Václava Routa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J18i84r44k74a 36K22a80n70t15a

30. 3. 2018 13:20

Já jsem nedávno pároval Lagavulin 16 y.o. s tučným sýrem s modrou plísní (na název si už nevzpomenu) a sušenými fíky a byla to paráda

0 0
možnosti

Kdo si má pamatovat po whisky, co s čím párovat ;-D

0 0
možnosti

H22o41r38s50k51ý 45P68e14t89r

23. 3. 2018 21:54

Nezlobte se, ale já nejraději páruji skleničku whisky s další skleničkou whisky. S kozím sýrem bych vás prohodil oknem. :)

1 1
možnosti

J40a69n 31U90l51m

23. 3. 2018 11:14

Se přestává prodávat whiska nebo co, že do nás perou jeden článek za druhým

1 0
možnosti

J71a80n 22K50a29n82t

23. 3. 2018 7:45

Jeden z mych znamych s oblibou paruje kourovou singl malt whisky TALISKER a podobnymi typy kourovych chuti whisky s zivymi ustricemi. Nazor pana Routa na tuto kombinaci ?

0 0
možnosti