- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
„Je to, jako byste řekli, že dokážete v chuti špaget poznat značku větráku ve skladišti té které restaurace."
Efekt motýlích křídel. Takže ano, i ta značka větráku ve skladišti může mít vliv na výslednou chuť. Zeptejte se v jakémkoliv českém pivovaru na co vše je např. náchylná výroba piva. Nebo vinařů, na co vše je náchylná výroba vína. atd. atd.
Ano, výrobci fetu budou určitě ta nejdůvěryhodnější skupina pro poskytování názorů na cokoliv
Newyorský odbor ochrany životního prostředí připravil návrh nových pravidel, která nařizují stravovacím zařízením používajícím desítky let starou metodu pečení snížit emise uhlíku až o 75 %.
...
Pravidlo by mohlo vyžadovat, aby si pizzerie s těmito pecemi instalovanými před květnem 2016 pořídily drahá zařízení na kontrolu emisí - majitel jedné brooklynské restaurace uvedl, že v očekávání nového nařízení již utratil 20 000 dolarů za systém vzduchových filtrů.
Ano, přesně tohle se píše i v tomto článku na iDnes. Diky za nic.