- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
a obcas jak utrzenej ze retezu, ale ma stavu, s nicim se neseXe a kucharine zjevne rozumi. Borec
Vite nekdo, za kolik se v jeho hospode clovek cca naji? zajimalo by me to...
Propána, slyšel někdo z těch, co mu ty sprosťárny vyčítá, někdy něco o marketingu? Ten chlap je skvělý kuchař, ale navíc se ještě umí dobře prodat, jinak by totiž po něm pes neštěk, a ty jeho sprosťárny jsou podstatná část toho "imiče", třeba jako u Eminema. Půjdu se do té jeho hospody nabaštit, ale jak už tu někdo říkal, až po prémiích...
Počítám, že Svíčkovou asi neumí... Hlavně, že umí řvát.
Gordon je fakt super Jeho porady mam rada, skoda ze jich tu nedavaj vic.
...kokain . Spousta peněz , spousta kokainu . Mě přijde , že reaguje jen na červený světýlko na kameře - najednou je " cool " . Viděl sem ten rozhovor s tim obrejlovaným Harry Potterem z ČT - křeč na obou stranách . Radši sleduju Jamie O .
kvalitni "reklama" na junk food
Ten rozhovor je úplně zoufalej...Příště prosím pošlete nějakého normálního novináře, nebo někoho, kdo tomu rozumí...
že by byl nějak vulgární - umíchá vajíčka - vtip se zakysanou smetanou málokdo používá, udělá steak s artyčokama ajncvaj. Do jeho restaurace sice asi nikdy nezajdu, předně je mi líto dát tolik peněz za jednu večeři a nemám ráda ty čtverhranný talíře s miniaturními pyramidkami čehosi uprostřed, kolem čeho je umělecky nablemcán jakýsi sos. Pán mi ale přijde sympatický. Navíc aby si u vás doma lidi pochutnali, není třeba být nejšpičkovější kuchař, stačí mít trochu zkušeností, odhad a neodbývat to.