Diskuze

Gordon Ramsay: Sprostý a úžasný šéfkuchař

Na dřevěném stole v restauraci Maze hotelu Hilton Prague Old Town leží pozoruhodné jednohubky a malé kousky drůbeže v jakési sladké krustě. Plavovlasý čtyřicátník v bílé kuchařské košili usedá ke stolu. Gordon Ramsay, majitel vyhlášených restaurací v Londýně, New Yorku či Tokiu, říká, že vstával časně ráno, proletěl Evropou a poskytl několik rozhovorů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

lj

29. 1. 2008 12:39
ceny

zda se to jenom me, ze ty ceny nejsou zas tak hrozny?

0 0
možnosti
HB

Nel111

28. 1. 2008 23:44
Mozna sprostak

a obcas jak utrzenej ze retezu, ale ma stavu, s nicim se neseXe a kucharine zjevne rozumi. BorecR^

0 0
možnosti
KF

krataf

28. 1. 2008 17:53
ceny u nej v Maze

Vite nekdo, za kolik se v jeho hospode clovek cca naji? zajimalo by me to...

0 0
možnosti
VV

RonnieV

28. 1. 2008 17:49
Marketing

Propána, slyšel někdo z těch, co mu ty sprosťárny vyčítá,  někdy něco o  marketingu? Ten chlap je skvělý kuchař, ale navíc se ještě umí dobře prodat, jinak by totiž po něm pes neštěk, a ty jeho sprosťárny jsou podstatná část toho "imiče", třeba jako u Eminema. Půjdu se do té jeho hospody nabaštit, ale jak už tu někdo říkal, až po prémiích...;-)

0 0
možnosti
T

Tryskoprd

28. 1. 2008 19:46
Re: Marketing

Počítám, že Svíčkovou asi neumí... :-/ Hlavně, že umí řvát.

0 0
možnosti
PB

kuse

28. 1. 2008 16:40
Gordon

R^ Gordon je fakt super :-) Jeho porady mam rada, skoda ze jich tu nedavaj vic.

0 0
možnosti
C

chytrejkluk

28. 1. 2008 10:06
hm

...kokain . Spousta peněz , spousta kokainu . Mě přijde , že reaguje jen na červený světýlko na kameře - najednou je " cool " . Viděl sem ten rozhovor s tim obrejlovaným Harry Potterem z ČT  - křeč na obou stranách . Radši sleduju Jamie O .

0 0
možnosti
RW

RoninW

28. 1. 2008 10:04
díky, zasmál jsem se, poprvé co je Xman k něčemu

;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
TB

arsefan

27. 1. 2008 23:34
Jeho deti asi sledovaly Supersize me...

kvalitni "reklama" na junk food ;-D

0 0
možnosti
JN

roedor

27. 1. 2008 19:51
rozhovor

Ten rozhovor je úplně zoufalej...Příště prosím pošlete nějakého normálního novináře, nebo někoho, kdo tomu rozumí...

0 0
možnosti
MH

Mat_Hawk

27. 1. 2008 15:59
Mně z těch ukázek nepřijde,

že by byl nějak vulgární - umíchá vajíčka - vtip se zakysanou smetanou málokdo používá, udělá steak s artyčokama ajncvaj. Do jeho restaurace sice asi nikdy nezajdu, předně je mi líto dát tolik peněz za jednu večeři a nemám ráda ty čtverhranný talíře s miniaturními pyramidkami čehosi uprostřed, kolem čeho je umělecky nablemcán jakýsi sos. Pán mi ale přijde sympatický. Navíc aby si u vás doma lidi pochutnali, není třeba být nejšpičkovější kuchař, stačí mít trochu zkušeností, odhad a neodbývat to.

0 0
možnosti