Diskuze

Opravdový gastronomický extrém: fermentované tofu smrdí jako zhnisaná rána

Jeho výrobci se nesnaží zakrýt fakt, že jediným měřítkem kvality tohoto pokrmu je extrémní odér. Zápach však konzumenty čínského chòudòufu opravdu láká.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem si se zájmem přečetla a pak jsem zjistila, že jsem jakožto žena zabloudila - v anketě máte maskulinum. Nešlo by příště formulovat anketní otázky "Ochutnal/a byste..."? Jednou se mi to stalo u přírodovědného filmu - koukám na zápas dvou chobotnic a vypravěč praví vzrušeně "Dovedete si představit, že byste byl takto vlečen jiným samcem?". Nedovedl jsem.

0 1
možnosti

Jsou věci, které neochutnám a zároveň to přežiju.

Včetně tohoto.

0 0
možnosti

Normální tofu nevezmu do úst, ale tohle bych zkusil. Syrečky mám taky rád.

0 4
možnosti

J40a11r55e12k 58W15o69l48f

15. 4. 2018 7:14

Nikdy, příjemná vůně jídla je pro mě stejně důležitá jako jeho chuť.

4 0
možnosti

Tohle tofu nejvic smrdi, kdyz se vari - restuje se na oleji. Ma to takovy nasladly zapach. Prekvapive na taliri to az tak moc nesmrdi. Pri jidle se kousky namaci do smesky sojovky a octa. Nahodou je to dobre. Me to chutna. V chechach mate syrecky, olo tvaruzky... Pro redakci, v restauracich se to naprosto bezne prodava. Nektere restaurace v Hunanu (cinska provincie) tento pokrm podavaji nekolik set let a jsou tim vyhlasene.

4 0
možnosti

L68u77k24a34s 24C81o28d16r

15. 4. 2018 6:02

Mne to nechutna a povazuju to jidlo za zlocin proti lidskosti. Kazdopadne mas pravdu, ze se v restauracich prodava naprosto bezne - uz jsem ho v restauraci zazil treba v Jiangsu, Zhejiangu nebo i tady u nas v Sichuanu.

2 0
možnosti
Foto

Ochutnal jsem standardní tofu a nevidím jediný důvod proč ochutnávat dál další zbytečnost. A to mám rád zrající věci.( I hodně zrající)

2 0
možnosti