- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jsem si se zájmem přečetla a pak jsem zjistila, že jsem jakožto žena zabloudila - v anketě máte maskulinum. Nešlo by příště formulovat anketní otázky "Ochutnal/a byste..."? Jednou se mi to stalo u přírodovědného filmu - koukám na zápas dvou chobotnic a vypravěč praví vzrušeně "Dovedete si představit, že byste byl takto vlečen jiným samcem?". Nedovedl jsem.
Jste na strankach xmana
Jsou věci, které neochutnám a zároveň to přežiju.
Včetně tohoto.
Normální tofu nevezmu do úst, ale tohle bych zkusil. Syrečky mám taky rád.
Nikdy, příjemná vůně jídla je pro mě stejně důležitá jako jeho chuť.
Tohle tofu nejvic smrdi, kdyz se vari - restuje se na oleji. Ma to takovy nasladly zapach. Prekvapive na taliri to az tak moc nesmrdi. Pri jidle se kousky namaci do smesky sojovky a octa. Nahodou je to dobre. Me to chutna. V chechach mate syrecky, olo tvaruzky... Pro redakci, v restauracich se to naprosto bezne prodava. Nektere restaurace v Hunanu (cinska provincie) tento pokrm podavaji nekolik set let a jsou tim vyhlasene.
Mne to nechutna a povazuju to jidlo za zlocin proti lidskosti. Kazdopadne mas pravdu, ze se v restauracich prodava naprosto bezne - uz jsem ho v restauraci zazil treba v Jiangsu, Zhejiangu nebo i tady u nas v Sichuanu.
Ochutnal jsem standardní tofu a nevidím jediný důvod proč ochutnávat dál další zbytečnost. A to mám rád zrající věci.( I hodně zrající)