Diskuze

Extrémní gastronomie: prasečí rektum považují Namibijci za pochoutku

Někdy je lepší se moc nevyptávat. Na otázku, která část prasete savanového je nejlepší, vám totiž lidé z namibijského etnika Ovambo dají jasnou odpověď: prorostlá svalovina kolem řitního svěrače s přiléhajícím kusem vyústění střev. Že to zní opravdu nechutně? Proti přípravě této speciality to ještě nic není.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To si dělaj pr... ;-)

2 0
možnosti
Foto

I28v22a76n 16M19a57r80e39k

19. 9. 2018 6:40

Lidem z Ovamba, jakož i autorovi přeji dobrou chuť při konzumaci této delikatesy.

0 0
možnosti

V tom clanku, na ktery je odkaz, se nic o "velmi suchem mase" nepise, naopak, je to pry normalni maso, ktere neni moc prorostle.

A je tam recept na pecena zebirka :)

1 0
možnosti

Tak to asi nejedl surströmming.

0 0
možnosti

J55a53n 20Č52e20r58m82á54k

18. 9. 2018 15:08

Kdyby někdo "objevil" v jejich zakroucených špičácích afrodiziakum, tak by jich rázem ubývalo...

8 0
možnosti
Foto

Lidu Owambo jsou dva miliony? A co Sanové, Hererové, Namové..? a pár zbylých Hotentotů... ? Namibie má 2,2 M obyvatel.

0 0
možnosti
Foto

Jakože bych nejedla nic z nabídek tohoto seriálu extrémní gastronomie, tak zrovna toto by mi nevadilo. Sval, jako každý jiný sval.

1 1
možnosti

P97e32t51r 61S30c59h23ö86n

18. 9. 2018 17:18

No jasně a trochu těch prasečích výkalů tomu jen dodá na chuti

2 0
možnosti

Chudák Pumba, doslova mu jde o jeho pr...asečí zadek;-D

1 0
možnosti

Video jak to pripravujou, je to ve snizeny kvalite, ale nic jinyho se mi nepovedlo najit: https://www.youtube.com/watch?v=9xNwWYLX3H0

7 0
možnosti